Ajotaitomerkki

STRÖMMER HEIKKI 09.05.2012 18:57

Ajatella että minäkin sain oikein pronssisen ajotaitomerkin. Vasta reilun 30 vuotta olen rekalla harjoitellut peruuttamista, ja heti sain pronssisen merkin. Häpeällistä sanoisin. Pitää varmaan mennä autokouluun takaisin. No ei ollut kyllä vetopeilejä, ja meni se mielestäni muuten ihan ok, mut se taskuun peruutus, siitä ei tullut kuin sanomista. Yllättävän vaikeaa, jos et näe mitään, edes sitä minne päin ollaan menossa. Kyllä sitä nyt selitellään.

ANTTILA MARKKU 09.05.2012 23:08

Oisit koittanut kulmaperuutuksena,jolloin pääset kurkkimaan omanpuolen ikkunasta milloin voi linkuttaa yhdistelmän.Vähän kun pidät varas niin saat vetoauton pidettyä sen verran vinossa että arvaat missä takakulma vaunusta on.En ole yhtään tietoinen saako siitä minkä verran virhepisteitä jos vaunun perä jää puolen metrin päähän takarajasta.Sitten siihen ajotaitomerkkiin,eikös ne ole suoritettava järjestyksessä kaikki.Joten vaikka olis miten monta papukaijamerkkiä tammenlehvillä niin rompsista se keräily alkaa?

Käyttäjän lisäys viestiin 9.5.2012 klo 23:14:10 Strömmerikin on varmaan opetellut niin että lykätään niin pitkälle että kolahtaa ja siitä pikkusen takasin.

STRÖMMER HEIKKI 12.05.2012 12:32

Markulle. No siinä ei ole kulmaperuutus mahdollisuutta. Pitäis nähdä vetopeilistä, koska vaunun pyörä on niin lähellä sivurajaa, että pitää ruveta kääntämään. Mutta kun vetopeilejä ei ollut, olis pitänyt arvata oikea kohta, en kuitenkaan arvannut. Siinä olet oikeassa että merkit voi suorittaa vain järjestyksessä, ja vain yhden / vuosi. Eli vaikka olisin onnistunut miten hyvin, olisin saanut pronssisen merkin, ja ens vuonna sit ehkä hopeisen, jos otan vetopeilit mukaan. Samaten suoraan peruutus kapeata kujaa pitkin on hankalaa ilman vetopeilejä, kun auton peileistä et näe kuin vaunun nokan, vaunu kun on leveämpi kuin auto.

PASANEN MIKKO 12.05.2012 14:31

Terve. http://www.youtube.com/watch?v=y6FqC53L0yU

Tuosta videolle kuvatusta suorituksesta mielestäni kuljettajaa voisi arvostaa ainakin hopealle. Jos ei taidosta, niin ainakin rohkeudesta. :-)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.