Vetopeilit

HEIKKILÄ TAPANI 07.05.2012 21:19

Onko tietoa, onko Emuk-vetopeilit, jotka ovat merkki/mallikohtaisia ja kiinnitetään auton omiin peileihin niin hyvät,että kannattaa maksaa 111e pari.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.5.2012 klo 07:01:02 Kiitos noista vastauksista. Noiden perusteella aion jo hankkia.

RAINETSALO KARI 07.05.2012 21:43

Minusta hankinta kannattaa. Itselläni oli merkkikohtaiset Emukit kolmessa edeltävässä veturissani. Peilien asennus on nopea. Peilit ovat tukevaa tekoa. Valitettavasti Emuk on vähentänyt merkkikohtasten peilien mallivalikoimaa. Mm uusiin Volvoihin ei löydy kuin universaali malleja. Ainakaan minua nuo universaalit eivät vakuuta.

RAINETSALO KARI 07.05.2012 23:25

Tuo edeltävä kuva on Emuk mallikohtaisista peileistä ja auto on Volvo S60 2.4T. Peili "istuu" autonpeiliin kuin nenä päähän.

NIEMELÄ PASI 08.05.2012 07:08

Ovat hyvät, helpot asentaa ja kerran kun olet säätänyt kohdalleen niin ei aina tarvitse peilien laittamisen yhteydessä suunnata uudelleen. Eivätkä paljoa tärise. OK, tähän tulee kommenteja että ei tarvitse yleismallistenkaan kanssa suunnata uudelleen, mutta niiden kanssa joutuu takemmin katsomaan että tulevat aina samaankohtaan.

Huonona puolena tuossa on se että autoa vaihtaessa aina aina joutuu hankimaan uudet peilit.

Asia varmaan riippuu siitä kuinka paljon likkuu, kuinka usein peilejä joutuu irrottamaan ja kiinnittämään. Niin ja minkä katsoo vaivaksi. Taakse näkee molemmilla samalla lailla, siihen ei nällä ole vaikutusta.

KEMPPAINEN OLAVI 09.05.2012 17:47

Näitä auton peileihin kiinnitettäviä peile jä olen kokeillut useita. Kaikki ovat toimineet. Nykyisesä autossamme Kia Sportagessa vaan on vetelät omat peilit, että ensimmäinen vastaantuleva rekka paiskaa peilin päin ovilasia. Pientä apua olen saanut henkilöauton renkaista leikatuista kumikiekoista ja laskettelusuksien sitomiseen käytetyistä tarrakiinnikkeistä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.