Auto ei käynnisty

HAUTANIEMI ERKKI 04.02.2012 23:40

Kannatta pitää auton herätelaturia päällä, vartsikin talvella. mikäli akku ei ole uusi jos autolla ei ajeta riittävästi.Lyhyet ajot ei ehdi ladata akkua tarpeeksi. Nyky autot syövät sähköä yllättävän paljon elekroniikan kautta levon aikana. Kokemusta on. Olen hommannut apuakku laitteen jota käytän paikoissa missä ei ole virtaa tietokoneelle ja ilmapetjolle kesällä.

ANTTILA MARKKU 05.02.2012 12:10

Juu,huomattu on.Mulla seisoi auto koko syksyn ja pari viikkoa sitten jouduin ottamaan sen käyttöön.Ajelin muutaman kymmentä kilometriä ja taas auto seisoi viime viikon.Eilen piti lähteä,mutta meinaamiseksi se jäi.Laitoin ylläpitolaturin toimintaan mutta nyt aamulla kun kokeilin ei virta riitä.Minulla on se vika tossa latauksessa että tolpasta ei saa kun kaks tuntia kerrallaan.En viitti jumittaa sitä kellolaitetta jotta sähköä tulis koko ajan.Nyt aamulla laitoin akkulaturin lataamaan.Saas nähdä riittääkö lataus vai joudunko soittamaan AL apua paikalle.Harmittava takaisku,kun minulla olis toinenkin auto mutta se on viidenkymmenen kilsan päässä,eikä ketään tuomassa sitä minulle.

Käyttäjän lisäys viestiin 5.2.2012 klo 15:08:13 No,ni.Lähti ku lämpes,akkulaturi ylläpitolaturin tilalle ja reilut kaks tuntia latauksessa.Tosin on tuo lämpötilakin noussut 8 astetta.Kokeilin sitä AL palveluakin.Pitkään hälytti ja lopulta yhdisti jonotus palveluun.Kymmenkunta minuuttia kuuntelin silloin tällöin mantran palvelun ruuhkasta.En jaksanut niin pitkälle että joku olisi oikeesti vastannut.Taitaa olla jonkun sortin ruuhkaa näinä aikoina.

HAUTANIEMI ERKKI 06.02.2012 12:02

http://www.motonet.fi/motonet/tuotteet/455536/0

Olen hommannut vastaavan laisen tuotteen, joka osoittautui viimekesänä hyväksi avuksi. Olimme sähköttömässä paikassa, pystyi käyttämään tietokonetta paljon pidempään samoin kannettavat katselulaitteet, kännykän lataukset. Tietysti täytyi olla sopivat laturit 12 V:n käyttöön. Samalla säästyi auton akku ettei mene liian tyhjäksi. Talvella juuri näissä pätkäajoissa on laite verraton apu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.