Kemsa

HEIKKILÄ TAPANI 30.10.2011 08:44

Tuli vahingossa vedettyä wc:n kasetti ulos säiliön luukun ollessa auki. Säiliön mekanismi rikkoutui, mutta sen sai uuden ja säiliön osalta kaikkion ok. Askarruttaa vain mieltä se, kun vaunu on tunturissa ja ei olla käyty ko.tapahtuman jälkeen, niin onkohan istuinosasta myös hajonnut käyttömekanismi ja se ei kuulemma olekkaan niin helppo saada tilattua, kun ei kuulemma kuulu toimitettaviin osiin, jota kyllä hieman ihmettelen.Jos on hajonnut eli säiliötä ei saa vaunun sisältä kiinni, niin onko kellään hyviä vinkkejä miten voisimme wc:tä kuitenkin käyttää, koska kausi on alussa ja vaunu saadaan huoltoon vasta ensi Toukokuussa.

ANTTILA MARKKU 30.10.2011 09:08

Tuli mieleeni,jos sait tungettua kasetin takaisin niin kai kokeilit että se sulku toimii istuimen ja kasetin välissä?Huomasithan laittaessasi kasetin paikoilleen että se lukittuu eikä liiku ilman salvan eli sen kahvan takana olevan rivan painamista?Jos nuo toimii on mahdollista ettei kasetti vahingoittunut.Kurkkaa pönttöön ja katso toimiiko se sulku normaalisti.Jos nuo toimii on hyvät mahdollisuudet ettei kyse ole mistään vakavasta.

LAAKSO MARKKU 12.11.2011 23:50

Thetfordin kasettiin saat ainakin kaikkia varaosia. Vapaa-aika.com tai sarka-caravan. Minulla irtosi yksi ruuvi siitä sulkumekanismista ja piti tutkia Thetfordin hajoituskuvasta tarkempia tietoja. Sain pelaamaan.

ERVASTI ERKKI 16.11.2011 11:39

Jos laitat muovipussin vettä puolitäyteen ja suljet pussin , voit ko vesipussilla ainakin tilapäisesti estää hajujen tulon - laittamalla vesipussin "reiälle" tilapäissuluksi pyttyyn - kunnes pääset hankkimaan varaosia. Ko tilapäisapu olen kerran käyttänyt kun tiiviste alkoi vuotaan eikä saatu uutta tiivistattä kun vasta päivien päästä "maalikykiltä" caravanliikkeestä

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.