Pesin korjattu ,tuulilasi rikottu

PÖYSTI OSSI 01.08.2013 14:21

31.08-13 Vein matkailuautoni Tampereen autokeskukseen tuulilasin pesin ei toiminut (en vie koskaan autoani sinne enää) Kun autoni tunnin kuluttua palautettiin pesin toimi mutta tuulilasi oli rikottu Tein asiasta jo siellä reklamation ,ei auttanut ,samoin kävi herra Keränen sitä vielä uudelleen katsomassa ,päätös oli EI korvata ! Jos siis korjaamo toimii näin se tulee kaukaa kiertää !

TURUNEN HEIMO 01.08.2013 18:51

Tee valitus kuluttajalautakuntaan. Tarkastuta lasi jollain asiantuntijalla, sellainen löytyy vaikka laseja kauppaavasta liikkeestä. Jos lautakunnan päätös on sinulle myönteinen niin liike voi maksaa sinulle korvausta. Jos ei niin se pääsee mustalle listalla laajempaan tietoisuuteen. Lisäksi lautakunnan päätös kädessä voi ryhtyä oikeustoimiin joka ei ehkä mielekästä ottaen huomioon lasin hinnan. Oli hyvä että ilmoitit töpeksijän toiminimen sillä toivottavasti se auttaa meitä muita joutumasta sinne asiakkkaiksi.

PÖYSTI OSSI 01.08.2013 22:30

Hei ! Kiitos kommentistasi Olen tehnyt juuri niin Siis kuluttaja asiamiehelle meni ilmoitus myöskin kävin heti näytillä tätä lasia tuulilasifirmalla se myös kuvattiin tarkoin Emme vieläkään käsitä tällaistä käytöstä Fiat Tampereen hatanpään autokeskukselta

LEHTINEN VÄINÖ 02.08.2013 08:36

Kyseisen herran käytös kuuluu hänen normaaliin päivittäiseen käytökseen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.