Peltikuoriaisten kokoontumisajot Tuurissa

WIGREN BJÖRN 01.08.2013 14:19

Hei, Oli sovittu että tavattaisiin 16 - 18.8 Tuurissa. Nyt vasta tuli mieleen että Rutuporukan syystapaaminen osuu samaan ajankohtaan. Olisiko mahdollista siirtää tuo tai sitten on kaksi autokuntaa Turusta vähemmän Tuurissa.

AHONEN AULIS 01.08.2013 21:10

Moi.Minulla ei ole vapaita viikonloppuja ennen eikä jälkeen.Ensimmäinen vapaa on vasta viikon 41 lopussa.Terv:AA..

KOISTINEN TOIVO 02.08.2013 07:02

Meillä on suunnitelma mennä käymään lapualla 18 päivän tienoilla. Sillon olisi mahollista käydä tuurissa. Mutta älkää antako sen vaikuttaa asiaan jos muutatte suunnitelmianne, ja paikkaa. Meillä on tuo liikkuminen tänä kesänä semmosta, arpa peliä. Toivopoika

WIGREN BJÖRN 03.08.2013 23:46

Hei, Taidamme puolittaa nuo menot. Onko joku kysellyt voisimmeko olla vierekkäin siellä tai otammeko p-paikalta paikat ?

WIGREN BJÖRN 06.08.2013 17:14

Tuli vaan mieleen että jos Rutukokouksessa yli 300 auto & vaunua , eikö olisi ollut parempi kokoontua siellä Gasthaus-Camping Koskenniemi ? Varmaan uusia peltikuoriaisia myös.

NIEMI MIA 08.08.2013 13:44

Jeee, Tuurin kokoontumisajot lähestyvät! Olin yhteydessä Keskisen leirintäalueeseen Onnelaan ja sovimme, että vastaanotossa pidetään retkeilyautoilijoille omaa aluekarttaa, johon jokainen voi rastia oman paikkansa, niin jäljessä tulevat osaavat valita paikan samalta kulmalta aluetta. Jos joku ei ole aiemmin käynyt Onnelassa, niin tiedoksi, että siellähän siis heti sisään kirjautuessa vastaanotossa valitaan kartalta numeroitu paikka.

Ehdottaisin alueen vasenta takakulmaa siten, että halutessaan voi valita joko sähköllisen tai sähköttömän paikan ja olla silti "porukassa". Sieltä on pitkä matka huoltorakennukseen, minkä vuoksi siellä kaikkein todennäköisimmin pysyy paikkoja vapaana. Jos viikonloppu vaikuttaa hiljaiselta (vastaanotossa osannevat kertoa), oikean puoleinen takakulma lähempänä huoltorakennusta olisi ehkä parempi. Jääköön valinta ensimmäisenä paikalle saapuvan vastuulle : )

Toivottavasti mahdollisimman moni uusi ja "vanha" tuttavuus pääsee mukaan - edes osaksi aikaa! Tuokaahan Rutu-Casa Carilaiset Hartolasta kaikki peltikuoriaiset mukananne Tuuriin : )

Nähdään Onnelassa!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.