j. Rinrajouppi Lahti

TUORILAINEN TUIJA 21.07.2013 11:06

Ostimme käytetyn knaussin kyseisestä liikkeestä. Autossa huomasimme muutaman vian paijan päällä jotka yritettiin korjata Lahdessa mutta osia ei saatu siihen kiireeseen. Saimme luvan käyttää autoa Oulussa, joten veimme sen delta-autoon Ouluun. Siellä ei vikoja korjattukkaan, vaikka osat oli tilattu. Oli vaan liittiä puhdisteltu. Eli sinne ei autoa kannata viedä. Olimme yhteydessä myyjään ja sovimme että kun Helsinkiin mennään, jätämne auton sinne korjaukseen ja saamme siksi aikaa tilalle toisen vastaavan auton. Autossa oli muitakin vikoja jotka saimme kaikki korjauttaa. Tässä täytyy kiitellä kyseisen likkeen myyntipäälikköä Mika Ojalaa, erittäin hyvin hoidetusta kaupasta. Seuraava autokin vaihtuu siellä! :)

TUORILAINEN TUIJA 21.07.2013 11:09

Anteeksi kirjoitus virheet ;)

VÄLIAHDE JUSSI 21.07.2013 11:51

Näitä on kiva lukea toisenlaista palautetta saa lukea tavantakaa,mutta ei toki ko. Ketjunliikkeistä,valitettavasti silloin,ei puhuta liikkeen nimistä joka,on mielestäni aivan väärin ja kummalinen käytäntö/tapa.

HYTÖNEN RAIMO 21.07.2013 15:41

Uskokaa jo. Delta on entinen Delta-'Auto, joka puolestaan entinen Italcon, joka yaas entinen KONELA. Konelan meininki on jäänyt päälle, vaikka itänaapurin autoja ei enää Suomeen tuodakaan.

Eikä se ole enää hiivatin maahantuoja, tuontioikeudet menivät viimeisessä konkurssissa, minkä lisäksi työn- ja palvelun taso p/c:stä.

VÄLIAHDE JUSSI 21.07.2013 17:15

Jos mulla olisi Fiaat ja sen kanssa jotuisin kääntymään korjaamon puoleen olisi se korjaamo Raskone Oulussa ja miksi ei muuallakin.

Käyttäjän lisäys viestiin 21.7.2013 klo 17:24:15 Puhuin nimenomaan moottorin ja alustan ongelmista. Enkä päälykoriin ja siihen liitettyiden laiteiden ongelmista,niille on aivan toinen osoite.

KARJALAINEN ALPO 23.07.2013 06:29

Onhan se hyvä, että J. Rinta-Jouppikin on onnistunut jossakin kaupassa.

Olen ostanut heidän Vantaa myymälästä kerran vanhaan henkilöauton ja tein heidän kanssaa kaksi kauppaa samalla kertaa; ensimmäisen ja viimeisen. Niin kustiin maalaispoikaa silmään kuin vain kusta voi.

Päätin, että kierrän ko ketjun kaukaa. En käy karavaanarimessuillakaan heidän osastollaan enkä lue edes heidän ilmoituksiaan.

KYLMÄNEN PAAVO 23.07.2013 09:07

Kyllä Raskone hoiti Vaasassa hienosti vaikeat sähköviat. Tuli se kyllä hintoihinsa, mutta maksoi ne osatkin. Riippuuhan se asentajakunnasta. Siellä oli osaava sähkömies.

t. Boxstar

TURUNEN HEIMO 23.07.2013 12:37

Tuli eräs auto (Kia uutena) ostettua Deltasta Oulusta. Missään ei ole korjaukset niin epämääräisiä ja vasemalla kädellä tehtyjä. Niitä ikävä kyllä riitti. Pitkän takuun kustannukset maksoin huoltojen hinnoissa. Lisäksi joten sain vaikutelman että minun pitäisi olla kiitollinen kun ottivat auton huoltoon. Vieläkin odotan hehkutusrelettä siihen vaikka hankkiduin eroon pari vuotta sitten. Kiva kun kerroin että auto ei lähde käymään kylmänä niin vaihtoivat egr-venttiilin. Rele toimi luunapilla aina jonkin aikaa. Onkohan noin että jos vika ei näy testerissä niin osaa ei vaihdeta, samoin ei kyllä BMW:ssäkään.

SILTALA VUOKKO 08.08.2013 13:31

Ojalan Mika on hyvä ja rehti kauppias. Lahden liikkeessä

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.