Kuka tai mikä firma,

HÄKLI HANNU 07.07.2013 19:54

ohittaisi tai poistaisi käynnistyksen eston 98 Ducatosta, kyseinen toiminto toimii ei toimii, toimii. Toimii silloin kun ei tarvitsisi.Eipä uskalla moottoria sammuttaa lossillakaan koska silloin se on varmaan taas päällä eli avaimen kuva palaa kojetaulussa eikä lähde käyntiin. Pitäisi kuulemma jotain porata ja joku piuha vetää uudelleen mutta mikä mistä ei aavistustakaan. Nyt neuvoja kehiin, reissu lähestyy eikä tuollaisella oikein arvaa lähteä.

ESKOLA PENTTI 07.07.2013 20:53

Julkisella palstalla käynnistykseneston poistamisen ohjeistuksen antaminen on melkoisen kyseenalainen juttu???

Sen verran omalta kohdalta, että poistin ko. toiminnon käytöstä sen epävarman toimivuuden vuoksi, ja rakensin uuden Oman) järjestelmän.

Käyttäjän lisäys viestiin 7.7.2013 klo 20:56:30 Jäi mainitsematta, että jotkin Fiatin huoltopisteet tekevät kyllä kyseisen muutoksen.

Kannattaa miettiä sitä, miten vakuutusyhtiö asiaan suhtautuun, sitten kun auto otettu luvattomasti käyttöön!

HÄKLI HANNU 08.07.2013 11:16

luvattomasta käyttöönotosta vaan omasta luvallisesta käytöstä. Jos sattuu jättämään johonkin ns. jumalan selän taakse niin sieltä tuskin löytyy apuja näihin ongelmiin. Mahtoiko olla kovasti vaikea homma tuo rakentamasi oma järjestelmä. Pystyyköhän tuon joku autosähkäri rakentamaan ja jäikö se vanha sinne vai ohititko sen jotenkin. Viikonloppureissussa taas kahdesti vinoili mutta aikani pelattuani suostui avaiman kuva sammumaan ja lähti käyntiin. Kaikki neuvot otetaan vastaan.

HAAPANEN TIMO 08.07.2013 13:46

Tuolla on ivecojen kanssa pelattu ja ovat tehneet ko. hommaa. http://www.turunautotyo.fi/

Ja: http://autoalarm.fi/Ajoneston-purk

Sekä: http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan-puheet/matkailuautot/?x26555=79000518

@timppa

HJELM ARTO-VEIKKO 08.07.2013 15:46

Uskoakseni jumperi poxeri ja ducato korjaamot poistavat kyseisen härvelin niin ja boschin korjaamot. Itse nuijin meisselilä ja vasaralla mötikän rikki niin että löysin sieltä vähän paksumman johdon johon liitin jatkopätkän ja kytkin parkkeihin, niin se toimi vuosia. Ammattimies ottaa suutinputket pois ja poraa kahden pultin kannat pois ja kytkee johdon siihen magneettiventtiiliin. Pora saisi olla kulmapora jotta sopii. Taitaa olla niin että rosvot tietävät jo monen uudemmankin auton metkut. t Jelmi

ESKOLA PENTTI 08.07.2013 18:45

"Mahtoiko olla kovasti vaikea homma tuo rakentamasi oma järjestelmä

Ajattelu oli raskainta ..... järjestelmästä voi tehdä monimutkaisen mutta myös yksinkertaisen, ihan miten tekijä itse haluaa. Ajattelin talven pimeinä iltoina kehitellä systeemiä hieman vaikeammaksi ohittaa (jos joku sitä joskus yrittää). Saa nyt sitten nähdä, kuinka äijän käy.

Osin ohitin, osin poistin vanhan järjestelmän. Jätin toimivan osan jäljelle ja hyödynnän sitä sitten jossain vaiheessa, kunhan inspis iskee.

"Pystyyköhän tuon joku autosähkäri rakentamaan ja jäikö se vanha sinne vai ohititko sen jotenkin"

Jos autosähkäri osaa ajatella ja tehdä muutakin, kuin katsoa päätteeltä vikakoodin, niin kyllä homma onnistuu! Onnistuihan se jopa minultakin. Alkupohdinnat ja järjestelmän selvittely veivät ensinnä aikaa melko paljon koska lähdin nollatiedosta liikkeelle.

HÄKLI HANNU 09.07.2013 19:31

mutta mitähän tuo lause "mitähän vakuutusyhtiö sanoo". Mitähän sillä on sanomista jos esto on poistettu. Eipä ole aiemminkaan ollut mitään muita estoja kuin ovet lukossa niin kotona kuin autoissakin ja jos sisään on menty paikat rikkoen joka yleensä on tehty, poliisit paikalle toteamaan tilanne ja tekemään omat paperinsa ja tämän pitäisi riittää. Vai olenko kovin metsässä tyystin?

EEROLA TEEMU 09.07.2013 19:49

En ota kantaa mihinkään suuntaan, mutta ainakin kalliimman pelin kyseessä ollen varkaustapauksesta ja korvauksista voi tulla hankala, jos ajoneuvo "häviää" ilman että paikalla on nähty hinausauto tai siirtolaava. Linkissä yksi hovissa käynyt tapaus eikä kyseessä ole ollut edes kovin kallis auto.

http://www.oikeus.fi/53704.htm

VÄLIAHDE JUSSI 09.07.2013 22:41

Onneksi Vokelisani ei oo moista härpäkettä.

HÄKLI HANNU 10.07.2013 11:22

Saattaapi tuosta Vokelista puuttua joitain muitakin härpäkkeitä. Näihin vakuutusyhtiöiden asiaan vaan sen verran että tuossa rajan takana on vekkuleuta joille nämä estot eivät le kunnon hidastekaan. Rajalle 10min. matka, jollain konstilla sinne vaan menee 100HV. perämoottorit ym.arvokkaammat henkilöautot. Aika vähän tuntuu kellään autovarkaista olevan kiinnostusta näihin vanhempiin matkailuautoihin, siis koti kuin ulkolaisillakaan. Tiedä häntä sitten. Siellä se härpäke minulla vielä on mutta jos joskus tekee pitemmän tenän niin kyllä lähtee.

Käyttäjän lisäys viestiin 10.7.2013 klo 11:24:14 lyöntivirhe ainakin yksi.

SUOMI SEPPO 10.07.2013 14:18

Oikeustapausen vakuutusyhtiö ei tv-mainonnan mukaan voi olla ainakaan If. Taatusti irtisanoisin kaikki vakuutukset tuosta vakuutusyhtiöstä A:sta. @seppo

HÄKLI HANNU 31.07.2013 22:40

Hiivatin härpäke elikkä käynnistyksenesto. Maksoi tuo poisto/ ohitus alta satasen ja nyt uskaltaa lossillekin moottorin pysäyttää, eikä tartte ajella montaa kertaa edestakaisin.Kaikenlaisia vempeleitä ne tuonne työntävätkin, ja jos joku varastamaan on aikeissa niin jotain se särkee kumminkin ja jos ei käyntiin saa niin suutuspäissään särkee loputkin tai niin ainakin luulisin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.