Lisäpeili Ducatoon?

LAURONEN TAPANI 18.06.2013 20:44

Peruuttelin siskotytön kämpälle ahtaaseen rivitalo pihaan ja muuten meni hyvin, mutta räystäät oli liian matalalla ja rännikouru osui suoraan takakulmaan, mutta rännikouru kärsi enemmän, minulla lähti vain maali alumiinisaumalistasta. Siinä tuli mieleen, että jos olisi jonkinlainen lisäpeili sivupeilin päällä, niin näkisi myös yläkulman. Toinen vaihtoehto olisi jos olisi ylimääräistä rahaa, niin laittaisi katolle kameran joka näkee perän.

POHJANTÄHTI JORMA 18.06.2013 22:36

Pussinyörejä vähän löysäät ja käyt ostamassa sen peilin, löytyy monesta tarvikeliikkeestä, Kärkkäiseltä tai sitten Vapaa ajan tarviketalosta Villähteeltä. Oman auton yläkulmalle oli käydä samoin pojan ahtaalla pihalla.

HYTÖNEN RAIMO 19.06.2013 10:43

Itsellä pari joutilaana varastossa, ota yhteyttä yksityispuolella jos olet kiinnostunut.

AHJOS TIMO 19.06.2013 13:20

Näen ylänurkan Ducaton tavallisestakin peilistä, kun kumarrun hiukan eteenpäin. Hitaasti peruuttaessa se ei ole mitenkään hankala asento. Vaarallinen paikka pitää vain tiedostaa etukäteen, että hoksaa kurkistaa sinne.

KOISTINEN TOIVO 19.06.2013 16:24

Meille kaikille sattuu, tosin isoja ajelleena sitä oppi kattelemaan ennen peruuttelemista. Jälki viisautta. Mutta jalkaisin edeltäpäin kattellessa senssit, kyllä säästää lompsaa Onko sulla sähköpeileit, sillon voi kääntää sopivaan asentoon. Ittellä on laajakulmapeilin osto mielessä, kun ooppelissa pienet peilit on kiinteät, ja vänkärin puoli näyttää liian sisään. Meinaan kiinnittää peilin yläpäähän pullolasi peilin näyttämään ulospäin, jotta näkee väärän puolen risteyksessä takaviistossa tulevat. Toivopoika

LAURONEN TAPANI 19.06.2013 19:54

En ole kokeillut, riittäisikö säädöt katsoa ylös asti ja normaaliasennosta kyllä näkee, mutta pää pitää olla melkein kiinni apumiehen penkissä, ja kuskin puoleltakin tämmöinen pieni mies juuri näkee, mutta helpompi olisi valvoa peilien kautta. Kyllähän sitä seuraavalla kerralla on viisaampi;)

AHJOS TIMO 19.06.2013 21:50

Tässä meidän lähellä on 1-kerroksinen liikerakennus, jonka edustalla olevan katoksen alle ei autoni mahdu, mutta aivan sen viertä pitkin joutuu peruuttamaan, jos pysäköi reunimmaiselle P-paikalle. Siihen erehdyin viimeksi ajamaan nokka edellä, kun se oli invapaikkana ainoa vapaa ruutu. Kuljettajan puoleisen ylänurkan näkemiseksi ei tarvinut peilien säätönuppiin koskea, mutta toisesta nurkasta en osaa sanoa, kun sinne kurkkiminen ei ollut tarpeellista.

VALTONEN MARTTI 19.06.2013 23:34

Vaunun kanssa operoidessa ei ole tuollaisia ongelmia ollut vaan ole pitänyt itsestään selvyytenä ja tärkeänä että peileistä näkyy samanaikaisesti pyörän kohta ja katon reuna. M-auton isoista peileistä huolimatta ilmeisesti asunto-osan läheisyys verrattuna vaunuun aiheuttaa näkymisvajeen. Eikö niin ?

RAPO MARKKU 19.06.2013 23:35

Laita tähän ongelmaräystääseen narulla roikkumaan esim pätkä punaista auraviittaa, heijastin alaspäin, niin näet peileistä helposti missä yläkulma ja kylki kulkevat ränniin nähden. Itselläni ko apuvline käytössä, ja näkyy myös pimeällä.

RAUTIO ILKKA 16.08.2013 22:38

Minulla oli sama ongelma peruuttelussa kun ei näkynyt yläkulmia. Laitoin reilut lisäpeilit traktorin peileistä ja kiinnitin putkikiinnikkeillä Dukaton omiin peileihin ja kylläpä rupes näkymään. Laitan kuvia kun kerkiän. Yksityisviestinä voin lähettää sähköpostiin kuvia .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.