dukato 2002 Knaus inttegroitu valojen sähköinen korkeuden säätö

MALINEN CHRISTER 12.06.2013 08:23

Vaseman puoleinen korkeudensäätö ei toimi.Sähkö tulee moottorille. Mistä edullinen varaosa?

TOIVONEN MARTTI 12.06.2013 08:38

Minä hankin semmoisen autohajottamosta. Auto-Lehtinen Muurlasta purkaa paljon pakuja, heillä oli mun tarvitsema lyhty säätömoottoreineen.

Olet varmaan tarkistanut ettei toimimattomuuden syy ole sama kuin mulla eli että lyhdyn sisällä se osa mihin säätömoottorin tanko tulee kiinni oli hajonnut. Itse moottori toimi kuten pitikin mutta lyhdyn sisällä oleva muovi osa oli hajonnut.

Voi kyllä olla että mun ostamassa autossa oli tehty asennusvirhe ja hajoaminen johtui siitä. mot

MALINEN CHRISTER 12.06.2013 10:38

Kiitos tiedosta Martti! Tarkemmassa tutkimuksessa huomasin, että sähkömoottori toimi, mutta mitään säätöä ei tapahtunut. Seuraavaksi haluisin tietää mitenkä se komponenti johon liitin tulee irtoaa.Kääntämällä sitä se löystyy ja sen saa vähän ulos, mutta ei irtoa. En uskaltanut vetää väkisten ulos.

HALMEENMÄKI JUHANI 14.06.2013 12:49

Eli olet sanut itse säätömoottorin jo kierrettyä irti valaisimen pohjasta, mutta säätömoottorista umpion heijastimeen tuleva varsinainen säädön tekevä tanko on vielä kiinni heijastimen takana. Tangon päässä on pyöreä plotti, joka on kiinni kuopassa, pikkuisen kuin polvinivel. Sanoisin, että pääset helpommalla, kun otat lyhdyn pöydälle, niin näet pitkillä pihdeillä tai meisselillä kaivaa sen irti.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.