Dometic huoltoluukun asennus

PIKKARAINEN MARIANNE 06.06.2013 20:40

Tilattiin dometicin huoltoluukku ja ohjeet olikin sitten kaikilla muilla kielillä paitsi suomella.....jos jollain olisi tieto että mistä saadaan selvällä suomenkielellä?

HYTÖNEN RAIMO 08.06.2013 10:38

Eikö niissä ole asennuspiirroksia (mittoineen)?

Et kerro tuleeko luukku jo olemassaolevaan aukkoon, vai pitääkö aukkokin tehdä tai sen kokoa muuttaa?

Asennus sinänsä ei ole kummoinenkaan homma, ellei esimerkiksi ahtaa paikat tai hankala työskentelyasento tee sitä hankalaksi.

Eli ensin asemoidaan sisäkehys paikalleen ja porataan sitä mallineena käyttäen kinnitysreiät kohdalleen (kohtisuoraan - muuten tulee hankaluuksia). Kun tämä on tehty otetaan sisäpuolinen osa irti, tiivistetään se ja ulkopuolinen osa butyylimassalla tai nauhalla (huom! EI SILIKONILLA), laitetaan osat paikalleen (oikein päin) ja kierretään kiinnitysruuvit paikalleen.

Ei sen kummempi juttu. Homman vaikeus riippuu luonnollisesti tekijän taidoista ja käytettävissä olevista työkaluista, mutta ei siinä mitään insinöörikoulutusta tarvita. Tietty, tarvittaessa homma viimeistellään puhdistamalla työjäljet ja mahdolliset butyylipurseet pois työn jälkeen.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.6.2013 klo 11:00:31 Tuo edelläoleva koski asennusta valmiiseen aukkoon. Jos luukku on samantyyppinen kuin aikaisemminkin, ruuvinreiätkin sopivat yleensä sellaisenaan. Jos aukkoa ei ole tai sen kokoa pitää muuttaa, työ muuttuu astetta vaikeammaksi, johon tarvitaan jo enemmän osaamista ja työkalujakin. Jos oma osaaminen alkaa epäilyttää, työ kannattaa antaa suosiolla ammattilaisen tehtäväksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.