Vesien laittaminen

KINNUNEN KYÖSTI 26.05.2013 10:52

Hei

Laitoimme autoon käyttöveden, mutta jonkun ajan päästä huomasimme, että vettä tulee lattialle vessan/keittön kohdalta. Missä vikaa? Onko pakkasvaurioita vai onko joku venttiili auki. Auto on Hobby 650 siesta, vm 2008.

VIRTANEN MIRVA 26.05.2013 11:55

Kannattaa ensin tarkistaa takatallista pannun vierestä muovisen jakotukin putkien klemmarit, voi valua sieltä asti..

WILHELMSSON LEIF 26.05.2013 13:12

Voi olla pakkasvaurio jos putkissa ollut vettä, ei ole puhallettu tyhjiksi ja kraanat kiini nin ne liitimet saattaa aueta. Kannattaa tarkista putken päät ja hanojen liitokset.

TOIVONEN KAIJA 28.05.2013 19:58

Meille on joskus käynyt niin, että on täytetty vesisäiliö aivan piripintaan, eikä se yläpuolinen kansi/tulppa olekaan ollut tarpeeksi tiukalla kiinni ja on päässyt hölskymään yli!

KLEMETTI SEPPO 31.05.2013 12:43

Jos sekottajaan jää talvella vettä ja tietenkin putkeenkin, muovi sekoittajat halkeaa pohjastaan veden jäätyessä. Putket eivät yleensä näy halkeavan. Nimittäin kaikki kolme on minulla haljennut vaikka kuin on yrittänyt olla huolellinen talvella kun on tyhjentänyt reissun jälkeen vedet. Näyttää, että sekoittajassa puoli teelusikallista riittää särkemään ne. Ja on muuten pikkusen mukava homma korjata sekoittajat kun mistään kautta ei nyrkit taho sopia sinne ottamaan juurusmutteria irti. Eikä putkissakaan ole liikoja pelivaroja. Näin ainakin Adriatikissa.

Kopeloi käsin sekoittajia altapäin ja pistä vaikka sinne talouspaperia niin näet kastuuko. Sulla pitää olla joku sekoittaja auki, jotta putkistoon tulee paine.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.