Dethlefs intergroitu ohjaamon Truma

NISSINEN JUHA 15.05.2013 11:35

Onko kukaan asentanut 2400 Trumaa ohjaamoon. Miten olis paras tapa vetää lämmitysputket. Kierrättää ikkunalle ja lattialle mutta niksejä kaivataan.

NISSINEN JUHA 02.07.2013 09:29

Entäs onko kellään ohjaamossa tälläistä? ?? Mihin paikkaan on asennettu???

LAUKKANEN MAURI 02.07.2013 12:10

Minulla oli sama ongelma Hymerin kanssa: yritetiin saada sitä asennus sarjaa hymeri tehtaalta,mutta ei tullut. Siis se on tehdasasenuksena siinä koelaudan vasemassa päässä,siis hymreissä ja putket kulkee siellä jossain koetaulun sisuksissa ja lämmitävät tuulilasia ja etupäätä,siin näin on tehdas asennus tehty,mutta se vaatii sen asennus-sarjan ja paljon töitä jälki asennuksena.

Minä asensensin sen truman kuskin takana olevaan istuin laatikkoon ja puhallus eteen ja minusta se toimii hyvin.

Kun esim,juo aamukahvit tai ruokailee ,tai katsoo tv,n ohjelmia se etuosa on miellytävän lämmin. Kaasuputket ja kytkennät teki virallinen as,autojen korjaus yritys,itse tein sähkö ja asennus työt.

Käyttäjän lisäys viestiin 2.7.2013 klo 12:18:54 Jotta ei ruvattais taas väitteleen onko se x merkki lämpimämpi kuin joku toinen niin minullakin on ollut useita as,autoja ja kaikissa oli siinä truma tai alde se etuosa on kylmempi ,johtuen että sitä etuosaa ei voida eristää yhtähyvon kuin asuin osaa, tai voidaahan se eristää mutta liian kallis ratkaisu as,auton valmistajille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.