Amerikkalaisen retkeilyautosarjan esittelyvideo

AHJOS TIMO 01.01.2013 19:39

Ihan sattumalta sattui silmiini äsken tällainen esittelyvideo vuodelta 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=sPRCC5XNL9M

En tiedä, onko se tänne jo aiemminkin linkattu. Kiinnostavin yksityiskohta on mielestäni yhden mallin takaseinään kiinnitetty varapyörä, jota ei ole ripustettu oveen, mutta se ei kuitenkaan estä pariovia avautumasta.

HYTÖNEN RAIMO 01.01.2013 20:28

Jeah, kyllähän nuo jenkit osaa, vaikka en tunnustaudukaan heidän suuriin ihailijoihinsa.

Halukkaille löytyy lisätietoa tuolta: http://www.roadtrek.com/#

Euroopassa harvinainen, virallista maahantuojaa ei löydy edes Saksan suurilta markkinoilta. Ja jos ovat bensaversioita - kuten tavallista - niin polttoaineenkuluts on sitä luokkaa, että meikäpoikaa alkaa hirvittää.

KOISTINEN TOIVO 01.01.2013 20:33

Mielen kiintoista. Tosin letukka on leveämpi, ja pitempi fiiatia. Mutta mikä minusta oli tutkimisen arvonen juttu, se että vc oli tavallaan litistetty, ja ovilla laajennettava systeemi. Sitä kannattaa kehittää. Olen kattellu noita juutupissa motorhome nimellä. Ei tiijä mitä oppii noitten sisustuksesta. Emäntä vähän hillittee noita minun timpuri aatteita. Pitää olla hyväksytty hovissa suunnitelmat. Toivopoika

JANHONEN MATTI 01.01.2013 21:38

Onhan tuo WC:n ja pesutilan yhdistäminen ja leventäminen tehty Hymer Car autoissa ja vieläpä fiksummin. Sama takapetien osalta. Hymer Car.ssa takapetit on kiinteät ja autonsuuntaiset. Hyvä "oikaista" tauon aikana.

VÄLIAHDE JUSSI 01.01.2013 23:29

Kyllä jenkit taas näytti osaamistaan

UUTTU JUHA 01.01.2013 23:51

Jaksoin katsoo kolmasosan videosta, ihan liikaa kasattavaa. Kaikki pitää olla valmiina ettei tarvitse ruveta leekopalikoista vääntämään sisustaa uusiks kulloistakin tarvetta vastaaksi. Olihan se ihan kiva kauppakassi....

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.