Talvirenkaitten vaihto

KAAKKOLAHTI TOIVO 27.10.2012 14:55

Vaihdoin talvirekaat alle:Ihmettilin renkaita kun yhdestä renkaasta oli 1 nasta tippunut toisesta 4 nastaa kolmannesta 7 nastaa yhdestä ei yhtään ??? Toinen kummastutti kun jarru pölyä irtosi paine ilmalla puhaltamalla aika isot pöly pilvet (Ei kai saa olla asbestia). Kuiteskin palat oli melko hyvät 80%:set. Auto 2011 mallia Ajettu 23000 km.

KOISTINEN TOIVO 27.10.2012 16:48

Normaali ilmiö nykynastat on senverta pieniä, että tahtoopa tippua. Niiden pitäis kestää renkaan iän, muta uskoo ken tahtoo. Jarrupöly normaalia, vanteet ovat nyky autoissa sen verta leveät että ei pääse tuuli viemään pois. Samoin lumi kertyy talavella herkästi vanteisiin. Mutta muoti vaatii. Toivopoika

HESSE PAAVO 03.11.2012 15:27

He, itsellä oli ruuvi mennyt yhdestä renkaasta läpi. Työkaveri viisaana kehoitti ostamaan motonetistä paikkasarjan, jossa "mato" työnnetään rassatun reiän läpi ulkopuolelta. Tuloksena rakko kämmeneen ja edelleen vuotava rengas. Rengasliikkeen tyyppi naureskeli ja sanoi ettei purukumipaikat toimi pakettiauton renkaissa. Oikeassa oli. Ei kestä viiden baarin paineita. Kolmellakympillä korjasivat sen sisäpuolelta kunnolla.

Pave

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.