Kokemuksia Dethleffs intergroidut

NISSINEN JUHA 07.10.2012 08:44

Kertoisitteko käyttökokemuksia? Talvikäyttö miten tarkenee trumalla yms. Kiitoksia!!!!!!

TUOMINEN PEKKA 07.10.2012 16:29

Meillä on kyllä Alden lämmitys mutta hyväksi havaittu konsti ohjaamon suojaamiseen on seuraavanlainen; Niin iso peite että peittää kojelaudan tuulilasille asti sekä alas lattiaan saakka. Värkättiin omaamme reikä ts. halkio rattia varten. Reserviin siirtynyt parisängyn peite sai näin uuden elämän hytin osuus on nyt huomattavasti lämpimämpi. Tietenkin tuulilasiin ulkopuolinen peite ja sisäpuolen verhot kiinni niin hyvin tarkenee. Apukuski Brita.

TERVO JARI 07.10.2012 17:51

Ei Detskusta mutta kuiteski integroidusta jonninverran kokemusta, lämppärinä Truma 6002 ja lattialämmitys sähköllä.

Tarjettu on ja empä pitäis Trumalla lämmittämistä huonona vaihtoehtona, nopeasti lämpenee ja kuivattaa . . .

Ulkopuolinen peite, hyvä sellainen keulaan. Ja kojelaudalla peite niin eipä keulakaan vuoda kylymää . . .

Alla kuveja noist räteist, tuon "kevyt"peitteen olen laittanut tuon paksun peitteen alle tiivistämään jääviä aukkoja/koloja, siis talvella kumpikin mukana, tosin hyvän peitteen saat tuolta:

http://www.mhuhtalo.fi/

Mutta kun jonninverran tarvettasi tuntien, olisko paikallaan nestekiertolämmityksellä ja lattialämmityskin nestekiertolämmityksellä oleva "kampe" paikallaan jottei tulisi "pettymys" ? Ainakin LMC:ssä on lattialämmitys takatallinlattiassakin, se olisi tarpeen . . .

VALLIUS MARTTI 07.10.2012 18:21

minulla käyttö kokemusta Dethleffs intekronoitu.ensimäinen oli -01 ja nyt 08 mutta molemmat Alden panulla tällä -01 olin muutaman keran 32 asteen pakasessa ja hyvin tarkeni etuikkunan ulko puoline termo peite on vämtämätön mukava ja tasainen lämpö myös kuskin penkkilä istutaessa,tietysti alden ripa paterit on ohjamossa jalkatilassa ja tulilasin alareunassa,lulisin trumallakin pärjävän kunhan lämpö sullakeita on myös ajo hytin puolella.Todella hyvä talviauto kunhan vaan se on talvi käytöön varustettu vesi putkistot pysyy sulana myös.TV Kulkuri

LAUKKANEN MAURI 07.10.2012 19:02

Minulla oli Bürstnerin integroitu ja nyt tämä Hymeri ja minusta näissä integroiduissa autoissa kaikissa se sama vika;etu osassa on kylmempää,mikä on luonnollista.

Minulla on nyt siihen ratkaisu se Truma 2400 joka asennetaan ensi viikolla ja silloin se ongelma on poissa ja jossain malleissa sen saa lisä varusteena jo tehdasasenettuna.

Mutta kuten täällä on tullut ilmi hyvä eristys ikkunaan ja sisälle niin vedontunne pinenee ja lämpö jakautuu paremmin.

Kaasuahan se lisälämmitinkin kulutaa mutta toisaalata se päälämmitin siloin käy vähemän.

Käyttäjän lisäys viestiin 7.10.2012 klo 19:08:44 Sama vaiva on yleensä kaikissa as,autoissa merkistä riippumatta mutta kun niissä integroiduissa on suuret ikkunat se puolestaan pahentaa tilannetta,mutta toisaalta korin eritys on parempi kuin normaali autoissa se jatkuu sinne eteen asti,siis auto on rakennettu as,autoksi mitä puoli/alkovi autot ei ole eristyksen kannalta vaan se koppiosa on osa pakettiautoa.

NISSINEN JUHA 08.10.2012 11:52

Kiitoksia kommenteista. Pari auto on jo aikoinaan ollutkin. Autot ovat ohjaamostaan kylmiä mutta lämpöpuhaltimella saatiin aina hyvin pysymään ohjaamokin lämpimänä sisäja ulkopeite myös tarpeen. Ikävää kun nämä tarpeet muuttuu ja joutuu aina vehkeitä vaihtelemaan. Vaunu on ollut aivan loistava ja lämmin mutta kisareissut hoituu autolla kätyevämmin. Eipä muuta kun sopivaa etsimään.

KOMULAINEN HANNU 09.10.2012 14:00

Joo mulla on nyt toi Hymer -06 ja siinä oli valmiix jo tehtaalta tuo Truma 2400 ohjaamossa ja juuri näin on,sitä kaasua ei loppujenlopux mee juurikaan sen enempää...kun sillä on myös oma termostaatti-ohjaus siellä keulassa niin saa kyllä kovillakin pakkasilla "muokattua" mukavax sen lämmön.Oli myös "tupla-lasit"sivuikkunoissa,siellä ohjaamossa...Tietysti on ulkopuoliset ja on tarvittaessa solumuovista itse-kyhätyt sisäpuoliset-suojat lasien ja kasettiverhojen väliin,hyvin on tarettu! Ja mielestäni "puhaltavat"Trumat on ehdottoman hyvät=nopea lammiitys ja kuivatus.(Nestekiertosiakin on ollut!) Terveiset Savosta/hannu...Ps.Tää oli eka-kerta kun tänne kommentoin..kyllä jännittää....

MIKKONEN MATTI 09.10.2012 14:11

Ainahan se eka kerta jännittää, mutta hyvin meni. Integroidut ovat tosiaan "sokkosilla" kesät talvet. Toista se on vanha Matkaaja, jossa on eristetty väliovi ohjaamoon. Hyvä systeemi, mutta ei nyt kuulunut tähän ketjuun.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.