Matkailuauton alusta ym.?

KÄÄRIÄINEN RAIMO 06.10.2012 08:57

Vaunuilusta mahd. siirtymässä autoiluun murkkujen kasvun myötä? Mitä kokemuksia matkailuauton mm. alustoista; Fiat, Renu, ford, MB, alko ym.--> ajettavuus, ongelmat. Moottoreistahan aina löytyy haasteita, toisissa enemmän / toisissa vähemmän. Toiseksi miten tarpeellinen ohjaamon ilmastointi matkailuautossa on, jos kyseessä olisi alkovi ylösnostettavine pohjineen... Normiautoahan en tietysti ostaisi ilman ilmastointia, mahd. kiinnostuksen kohteena olevassa matkailuautossa ei sitä näyttäisi olevan.

HIETAVUORI JUHA 06.10.2012 09:12

Tuo ilmastoinnin tarpeellisuushan riippuu paljon siitä minnepäin matkasi etupäässä suuntautuvat. Täällä kotimaassa noita helteitä on niin harvakseltaan että ilmankin pärjäilee . Mutta jos tuonne etelään aiot niin hankkisin kyllä kulkuneuvon jossa tuo ilmastointi on . Alustoista täällä ollaan niin montaa mieltä .että niihin en uskalla puuttua.

KÄMÄ JUHA 06.10.2012 10:05

Jos et henkilöautoa ostaisi ilman ilmastointia niin älä osta matkailuautoakaan ilman sitä. Aivan yhtä kuuma ohjaamossa on helteellä oli sitten kyseessä kumpi auto tahansa.

VÄLIAHDE JUSSI 06.10.2012 11:46

Minulla on kirterit takapotku,ilmalämmitys,alkovi,vetokoukku,katolla todella kuljetus mahdollisuun ja Mersu,Iveco,VW,Foordi ja Sitikka, Renu,Fiat. Minusta on. Neekeri malli on hyvä ensi autoksi sitten,muut perusteluni Alkovi säästää tilaa, Takapotku sillä pääsee märällä nurmikolta ainakin hyvin pois Auto on pajonketterämpi kuin,etuvetoinen Ilmalämmitys auto lämpiää nopeasti Vetokoukku on ainakin mulle ehdoton kun on noita kärryjä 4kpl Katolla täytyy välillä kuljetaa 6-8m lautoja ja ym tavaraa Kyllä niistä muita merkkejä on kuin,Fiiatti.
Iveco on ihan eri vehe Ota tutuin alusta ja jos et osaa ajaa takapotkulla niin opettele se kannattaa

HIETAVUORI JUHA 06.10.2012 12:02

Kyllähän se Iveco on samaa susien sukua kun Fiatkin. Entinen onnellinen Ivecon omistaja. Painotus sanalla "onnellinen ".

VÄLIAHDE JUSSI 06.10.2012 17:09

Minä olen törmännyt Fiiat traktoriin ja H.A/P.A:in ,mutta en koskaa Fiiat kuoma-autoihin sen sijaan Ivecoja tulee vastaan varsin paljon ja ovat takavetoisia pääosin. Mitä minä olen muidenkin omistajien kanssajutellut se on hyvä. Menee edelle mersuakin monessa asijassa.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 06.10.2012 18:14

Kyllä niihin Fiat kuorma-autohin voi vieläkin törmätä etelässä. Suomessa viimeiset tunnetummat olivat vissiin 50NC sarjaa umpi- ja avoversioina

Iveco on taas myöhempien aikojen perua. http://www.autowiki.fi/index.php/Iveco

HIETAVUORI JUHA 06.10.2012 18:54

Jussille. Kukapa sitä ostostaan haukkuisi. Minä ajelin Iveco Turbo Starilla rahtia mantereelle ja pohjoismaihin.viisi vuotta. Kyllä oli nyrkit rasvassa aika usein . Ei ole yhtään ikävä sitä autoa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.