Adria Visionin kolinat

MÄKINEN JARI 14.08.2012 19:35

Hei! Adria Vision integroitu kolistaa ja tärskähtelee kuopissa ja mukulakivillä. Ohjaamon pinnat tuntuu olevan kolinan ja melun välittäjänä. Renaultin pohjalle tehty ja yllättävän kovat on iskarit, jopa Ducatoon verrattuna. Onkohan kyseessä ominaisuus vaiko vika ? Al-Ko:n kyltti näkyy komeilevan moottoritilassa, Relllun kyltin vieressä. Ei kai kuitenkaan Al-Ko ole syypää?

HAAPANEN TIMO 14.08.2012 20:12

Onko Al-Kon taka-akseli rasvattu? Eikös siellä nipat ole?

@timppa

HYTÖNEN RAIMO 16.08.2012 20:04

Koeajoin taannoin Rellun Masterin (pakumalli) saadakseni vertailupohjaa eri alustojen jousitusominaisuuksista. Melko kovalta tuntuu, joten kyseessä lienee ominaisuus.

Toki oikein valituilla iskareilla voi vaikuttaa hieman asiaan, jos ylijäreät, niin tuntuma on lähempänä kivirekeä kuin autoa.

KOISTINEN TOIVO 17.08.2012 06:28

Ooppelihan on masterin sisarmalli, jos oikeen ymmärrän. Kyllä se on vähän semmonen kolahtelija. Latikot ja kaikki tavarat kolisee ja helisee noissa tien katkoissa. Takajousia kattelin ne kumituet oli melkeen akselissa kiinni. Olen suunnitellut, että laitatan vankemmat jousilehet. Nykyset rattaat ovat kovempia minusta kun entivanhat kasikymppirenkaat, Henkilöautokin on niin kun entivanha kolaratas sontakärry Rattaat on matalarfiiliset ja jousia ei minkään vertaa. Arvelee Toivopoika

KOISTINEN TOIVO 17.08.2012 06:32

MTALAPROFIILISET pentele Samapoika

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.