Rinta-Jouppi

HJELM ARTO-VEIKKO 19.07.2012 21:44

Seinjoella tarjosin jääkaappia korjaukseen kun kaasulla ei jäähdyttänyt riittävästi. Työnjohtaja epäili että vikaa voi olla muuallakin kuin suuttimessa,ja korjaus voi kestää osien saamisen takia. Teimme kaupat suuttimen putsauksesta ja mahdolliset muut viat jäävät tekemättä. Runsaan tunnin päästä tuli soitto että auton voi noutaa 60 kympillä. Jääkaappi toimii. On se vaan kiva saada ammattimaista ja asiallista palvelua ystävällisesti.

t Jelmi

KOISTINEN TOIVO 19.07.2012 22:34

Kyllä, meillä kempeleen rinta joupilla asioita keväällä vuoti vesan hana ohimennesä huomattiin vaihtoivat lennossa uuden takuuseen. No se oli liian lyhyt, antoivat uuden. Sen vaihdoin itte. Pari luukun saranaa oli rikki, olisivat vaihtaneet, mutta ei ollut kulukua siellä päin. Näköjään on matkahuollossa, täytyy vaihtaa. casassa ovat vähän rimpuloita saa nähä rupeavatko kestämään. Keväällä suuntasivat rattaat takuuseen. Ihan ystävällisiä Toivopoika

KARJALAINEN ALPO 20.07.2012 06:30

Toivoisin pientä tarkkuuta näissä liikkeiden nimissä! Jelmi puhuneet J. Rinta.Joupistä ja Toivopoika Rinta-Joupin Autoliikkeestä. Ei ole kysymys samasta liikkeestä eikä edes saman liikkeen "huorakonttoreista" vaan kilpailevista liikkeistä. Olen Toivopojan kanssa samaa mieltä Kempeleen Rinta-Joupista, hyvää palvelua. Mutta J.Rinta-Joupin liikkeeseen en astu jalallani enkä lue edes heidän mainoksiaan. Kerran tullut petetyksi niin eipä tule toista kertaa, kun ei käy siellä. Jospa J. Rinta-Jouppikin alkaisi oppia, että asiakkaasta kannattaa olla kiinnostunut. Tiedä häntä.

PALM PEKKA 20.07.2012 07:56

Hyvä Alpo. En tiennyt minäkään että ne ovat kaksi ERI liikettä. Kiitos tiedosta. ITE

HJELM ARTO-VEIKKO 20.07.2012 09:34

Itse en usko jonkun ketjun hyvyyteen tai huonouteen.Paikallinen henkilöstö tekee toimipisteestään itsensä näköisen.

t Jelmi

LEHTONEN TIMO 20.07.2012 09:45

Turun Rinta-Joupilta saa karavaanarihuollossa hyvää palvelua. Voin suositella. Leon kanssa keskustelut takuusta ovat olleet lyhyenlaisia, koska aina on vastannut että sovi huollon kanssa aika, niin tehdään. Näin sen pitää tapahtua. Kiitos huoltoon hyvästä palvelusta.

Terveisin Timo

KOISTINEN TOIVO 20.07.2012 16:38

Totta kun ostettiin syksyllä tuo kapine, ja ooteltiin penkin kääntölevyjä. sanoin Parkkiselle, että teillähän on atrian rellussa levyt. Sillon hän sanoi että se on j. rintajouppi, ja eri liike. No tuo muisti tuntuu häipyvän ulukonäön ja näön kanssa kilipaa. Ei ole miehestä kohta jäljellä kun kauniit kasvot ja jumalainen vartalo. Joopasejoo. Toivopoika

AARNIO JUKKA 20.07.2012 17:30

Ostimme viime syksynä uuden kaappiauton Rinta-Joupin Tervajoen toimipisteestä. Kaupanteko sujui kaikin puolin mukavasti ja palvelu oli ystävällistä ja joustavaa ja voin omalta osaltani suositella. Saimme myös tarjouksen J. Rinta-Joupilta Seinäjoelta, mutta se olikin kokonaan toinen juttu.

SEPPÄNEN KARI 22.07.2012 00:01

Jos asiantuntevaa palvelua haluatte niin menkääpä Tamperelle Erälaukolle, Palvelu pelaa niin huollossa kuin myös puhelinneuvottelussakin. Varaosatkin löytyvät hyllystä suoraan, ilman kuukausien odotusta,kuten kävi lähihuollossa. Taitaapi seraavakin piironkiauto löytyä tampereen kaupungista,vaikka hakumatkaa tuleekin itärajalta viittä vaille liikaa.

SAARANLUOMA ARI 06.08.2012 14:48

Olen vuosia ollut R.Rinta-Joupin asiakas Turussa ja aina olen saanut erittäin hyvää ja asiallista palvelua, tänä kesänä vaihdoin asunto-autoni Lappeenrannassa J.Rinta-Joupilla ja sama asiakaslähtöinen palvelu oli myös heillä ja auton takuuasiat ovat hoituneet myös mallikkaasti muissa J.Rinta-Joupin toimipisteissä.

TOIVO MIKA 07.08.2012 21:24

Aikoinaan itekkin asioineena Erälaukolla jo 90-luvun alussa,palvelu oli todella hyvää,tein kaupat uudesta vaunusta puhelimella,ja kaikki oli vaunua hakiessa kuten pitikin,ja nyt lomareissulla pitäis taas käydä kattelemassa,

HJELM ARTO-VEIKKO 16.08.2012 22:02

Kehä Veholla pakettiauto osaston varaosa myyjä oli ammattilainen jota kiinnosti automme viat,15 e osat ja kattava selvitys muista mahdollisista häiriön aiheuttajista. On se vaan kiva saada ammattimaista ja asiallista palvelua ystävällisesti.

t Jelmi

KORSIJÄRVI SEIJA 17.08.2012 10:27

No, nyt ainakin Turun Rinta-Joupin myyjät ovat lähteneet jatkamaan Solifer-myyntiä yrittäjinä Best Caravanin "alla"!.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.8.2012 klo 10:28:37 Siis matkailuauto ja vaunumyyjät :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.