Kertokaapa tietonne Adria 665 sp vm. 2005 autosta

HAUTANIEMI ARJA-TARU 09.07.2012 12:02

Tuommoinen tarttui Tarun käsipuoleen ja nyt kiinnostaisi kaikki tieto autosta. Niin viat kuin hyvätkin puolet.

/Kallu

KOTILAINEN ISMO 09.07.2012 12:39

Meillä oli juuri sama auto vuosina 05-07. Erittäin hyvä auto hinta-laatu suhteeltaan. Taitaa olla niitä Fiatin parhaita versioita tuo vuosimalli. Takatallin kosteus kannattaa mittauttaa. Se on vähän herkkää laatua saamaan kosteutta. (Varsinkin se osa tallista, joka menee vuoteen ja vessan alle.)Muuten autossa ei ole mitään moitittavaa. Lämmitin riittää talviolosuhteisiin varsinkin, kun ohjaamon suojaa pakkasilta. Meillä oli ulkopeitto ja ikkunoita kiersi sisäpeitto. Noin 30 asteen pakkaset on testattu ja hyvin pelasi. Huomattava seikka talvikäytössä on se, että verkkovirtalaturi ei lataa Fiatin akkua, eli jos auto seisoo kovassa pakkasessa pitkään, saattaa käynnistyminen olla luonnollisesti hankalaa. Mutta tuon ongelman voi tietty poistaa hommaamalla automaattilaturin konehuoneeseen....ja tietysti moottorin lämmittimen, jos sellaista ei vielä ole. Moottoripuolelta tarkasta, että huohotinputken lämmitys on tehty asianmukaisesti=sähkövastus tai nesteputki huohottimessa kiinni tai molemmat. Talvella älä säikähdä, kun kone tiputtaa vettä alleen. Se tulee moottorin lämpömittarin anturin tyveltä. Siinä on kartiokierre ja se tiputtaa aina kylmällä. Anturi löytyy konepellin ylösnostamisen jälkeen oikealta koneen reunasta aika alhaalta. Tuo samainen anturi on joillekin aiheuttanut päänvaivaa, kun lämpömittari kojetaulussa alkaa elämään omaa elämäänsä. Näistä huomioista huolimatta auto on siis todella hyvä eikä saa omistajalleen aikaiseksi harmaita hiuksia!

Käyttäjän lisäys viestiin 9.7.2012 klo 12:41:36 Tarkastan vielä, että onko autosi 655 sp? Muistaakseni tuollaista 665 sp -mallia ei ollut olemassakaan. Tai sitten on iskenyt se tauti minkä nimeä en muista :)

HAUTANIEMI ARJA-TARU 10.07.2012 20:22

Auto on oikeasti nimeltään Adriatik Stargo 665 sp. Siis ei 655! MB-alustainen matkailuauto. Siitä kaipaisin toisten käyttäjien kokemuksia ja tietoja.

/Kallu, Tarun miäs ja autokuski.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.