Vesivuoto Dethleffsissä...

SAARINEN JARI 16.06.2012 22:08

Täällä tuore ja hieman vihreä karavaanari taas kyselee... perheen kesän lomareissu alkaisi ensi viikon torstaina. Autoa matkakuntoon laittaessani ja vesijärjestelmää huuhtoessani huomasin, että vessan yhteydessä olevan suihkukopin altaan reunan alta "tulvii" vettä suihkualtaaseen (onneksi) aina kun avasin jonkin vesipisteen autossa, ei ollut siis merkitystä mikä hanoista vaan sama ilmiö kaikista hanoista ja WC huuhtelusta. Vesi vuotaa siis altaaseen eikä auton rakenteiden sisään muualle. Tarkistin jo kaikki liitännät ja tiivisteet mitkä löysin, niistä mikään ei vuotanut. Suihkutilan seinän takana on siis tuloliitännässä vuoto. Kysymys kuuluu, miten pääsen siihen käsiksi...? En löytänyt suihkulle tulevaa vesiliitäntää mistään näkyviltä? Tartteeko purkaa suihkusta jokin seinäelementti? Autoni malli on 2003 Dethleffs A5881.

Käyttäjän lisäys viestiin 21.6.2012 klo 21:46:25 Kiitos Timolle omakohtaisen kokemuksen jakamisesta, meidän autossa oli juuri sama ongelma samassa kohdassa ja käsiksi pääsin saman seinäelementin purkamalla. Nyt ollaan jo reissun päällä ja ensi yö Villi Vonkassa. Aamulla jatketaan kohti Näätämöä Norjan rajalla. Kiitos neuvoista ja Hyvää Jussia kaikille!

HELLE VESA 16.06.2012 23:07

Ainankin omassani ( Malli ei mielessä) suihkun hanaa vaihtaessani huomasin että vesiputket ovat lattia-altaanalla. Joten omassani muoviseinä pois ja sen jälkeen allas pois ja sitten vasta putkiin.

Vesku

TOIMINEN TIMO 16.06.2012 23:33

Omassani oli sama vahinko. Jouduin purkamaan sen muoviseinän jossa suihkusekoitin oli kiinni. Sen takana suoraan hanaan littetty letku oli irronnut ja aina jonkun hanan avatessa vesi valui seinän sisään.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.