Dethleffs 5881 vm-2005 repsikanpenkin kääntölevy

SEILISTÖ RAMI 11.06.2012 14:41

Onko kokemuksia saako laitettua repsikalle penkin kääntölevyn, kun on vesisäiliön täyttö repsikan oven ja penkin välissä? Kääntölevyjä on kahdenlaisia toiset kääntyy keskeltä ja toinen malli kääntyy epäkeskeisesti. Ei viitsisi turhaan tilata jos se ei sitten käykkään tohon autoon.

KARELL HANNU 11.06.2012 17:43

Samaa minäkin oon suunnitellut -04ään ja sama pötterö on siinä oven vieressä. Ynnäilin kyllä jo että ilmeisesti molemmat kävisi, epäkeskeinen vaan vie keskemmäs penkkiväliä sen istuimen, mikä olisi ehkä ihan hyvä. S..nan kalliita vaan ovat. Pitisköhän valmistaa itte, parin päivän homma, et siisti tulisi...

TERVO JARI 11.06.2012 19:09

Hannu, kysy katsastusmieheltä kieltävä vastaus ennenkuin rupeet askaroimaan "kääntöpöytää" penkille, tuo kuulunee niihin samoihin "asijoihin" kuin vetokoukutkin nykyisin, täytyy olla hyväksytty . . .

Joten ostettava se on, ei oo lupa itte tehrä . . .

Juhani, eix tää keissi ollukki näin ? Muistelen sen tollai kuin edellä sepustin . . .

HYTÖNEN RAIMO 12.06.2012 09:37

Alustahan on hiivatti, joten kyllä siihen käy siihen tarkoitettu kääntöalusta (kunhan huomioit vuosimallin).

Istuimen ja niiden kiinnitys kuuluvat siihen kategoriaan, joita ei saa itse rakennella. Tai tarkasti ottaen saa, mutta ennen liikennekäyttöön ottamista sille on hankittava tietyn instanssin antama lujuusluokitus, joka maksaa takuuvarmasti enemmän kuin valmiin osto.

Maksaa alle 200 euroa, mikä ei liene kenllekään karavaanarille ylivoimainen maksettava.

SEILISTÖ RAMI 27.06.2012 10:16

Penkinkääntölevy tuli Saksasta ja asensin sen, hyvin mahtuu kääntymään eikä ottanut vesisäiliöön kiinni. Tilasin epäkesko mallisen, voi olla että normaali keskeltä kääntyvä ei olisi mahtunut kääntymään....

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.