Pienen välikysymyksen teen :-)

MÄKELÄ EERO 01.06.2012 15:05

Jollakin saitilla täällä joku kirjoitti joskus, että Turkkusses on simmottinen virma kun korjaa matkailuajoneuvojen rikkimenneitä verkkovirtalatureita. Meidän autossa on vika siinä levyssä jossa on niitä tinatippoja. Käämit on ehjät. Kiitos jo etukäteen sille joka kirjoittaa tänne firman yhteystiedot. :-)

pikkueero

P.S. Turkulaiset en matki murrettanne mitenkään ilkeällä mielellä. Mää oon Tampereella nääs viättäny elämäni armeijaikään asti ja mulla on hyviä turkulaisia kavereita. Niitten kans sitten kun nährään nin vertaillaan vähä Turkua ja Tamperetta keskenään tämmösillä ilmeillä :-)

LAHTI ANTTI 01.06.2012 15:20

Soita tähän numeroon ja kysy Raunoa. 040 5414228

MÄKELÄ EERO 01.06.2012 15:38

Kiitos Antti! Eikä muuta ku soittamaan :-)

pikkueero

LAHTI ANTTI 01.06.2012 16:01

Kerro sitten saitko avun sieltä.

MÄKELÄ EERO 02.06.2012 12:08
Jess. Soitin heti vastauksesi luettuani. Puhelu ohjautui vastajaan aikansa hälyytettyään. Mutta kun katkaisin puhelun niin melkein samantien Rauno soitti takaisin ja sovimme, että heinäkuun viimeisellä viikolla kun menemme viikoksi Naantaliin niin soittelen hänelle ja katsomme laturin tilanteen. Sitten Rauno ottaa sen korjattavakseen. Ehdotti ensin, että irroittaisin laturin ja lähettäisin postitse mutta kun kuuli, että menemme Naantaliin niin parempi on, että ajan autolla Raunon luokse ja katsotaan tilanne silloin. Rauno jutteli erittäin ystävälliseen sävyyn puhelimessa joten uskallan suositella häntä niille jotka kärsivät samanlaisesta viasta matkailuautoissaan tai vaunuissaan. -)

pikkueero

P.S. Ostin Fuengirolassa ollessamme ylläpitolaturin joka pitää varausta yllä akuissa 1.2 A teholla siihen asti kunnes Rauno on korjannut auton oman laturin.

MÄKELÄ EERO 02.06.2012 12:41

Muistutan vielä, että Nyyssösen Kaj teki Algarvessa 1½ päivää pyyteetöntä työtä sitä laturivivikaa etsiessään ja löysi sen. Kirjoitin silloin saitille kiitokset Kajlle. Olemme edelleen kiitolliset hänelle ja toivottelemme kaikkea hyvää Kajn ja Tupun tulevaisuuteen.

pikkueero

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.