Mistä voin ostaa saksalaisia kaaasupulloja?

SILAS JANNE 15.05.2012 19:54

Hei Vuokrasimme kaksi ja puoli viikkoa sitten matkailuauton, jossa oli saksalainen ja suomalainen kaasupullo. Kelit Länsi-Euroopassa ja Englannissa on ollut viileitä ja saksalainen pullo on jo kulunut ja suomalainen puolessa välissä. Olemme Ranskassa. Missähän olisi lähin paikka, josta saisimme tuollaisen saksalaisen kaasupullon. GPS-koordinaatit eivät olisi pahitteeksi. Palaamme Normandian suunnalta Belgian ja Hollanin kautta saksaan vasta parin viikon päästä ja kaasu loppuu näillä keleillä sitä ennen. Terv. Janne

HAAPANEN TIMO 15.05.2012 20:17

Missä päin Ranskaa? Onko Trier mitenkään reitillä? Westfalla on siellä tankkausasema ja myymälä. http://g.co/maps/kqcgx Ja eiköhän kaikilta kämppäreiltä löydy.

Trierissä saman kadun varrella kuin Westfa, ( numerossa 54 ) on Maxgas GmbH. Sieltäkin löytyy.

@timppa

SILAS JANNE 20.05.2012 10:55

Kiitos vastauksesta. Olemme nyt Cognacin suunnalla, kaasupullo loppui toissa yönä. Seuraavaksi suuntaamme kohti Trieriä (osuu reitille melko hyvin). Meillä on molemmat tietokoneet ja kännykät rikki, joten olemme olleet melkoisessa tietopimennossa. Siksi vinkistäsi oli suuri apu.

T. Janne + perhe

MARTTILA RAIMO 20.05.2012 11:34

Me ostettiin Ranskassa koko kaasupullo kuorineen ja maksoi vain n. 28 euroa ja sopii suoraan auton kierteeseen. Laitoin kaiken varalta lisätiivisteen liitoksen väliin. Ehkä ei olisi ollut edes tarpeen. Pullo teki hyvin tehtävänsä.

HAAPANEN TIMO 20.05.2012 12:57

Ajelkaa sitten Moselin rantoja, hienot paikat. Kämppäreitä paljon.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.