Ducato 1.9TDI vm 2000 lyhyempi viitonen

HEINIKOSKI HEIKKI 01.05.2012 22:01

Hei Tietääkö kukaan löytyykö tuohon otsikossa mainittuun malliin lyhyempää vitosta? Tamgearsílle soittelin syksyllä ja sanoivat, että 1.9:ssä ei ole ollut vitosessa särkymis ongelmaa, joten heillä ei ole siihen lyhyempiä rattaita. Kuitenkin olen jossain muistaakseni nähnyt kommentin, että 1.9 olisi vaihdettu rattaita. Auto on alkovi ja nelosella ajaessa kasvaa kieerokset ja kulutus, vitosella alkaa vääntämään vasta 85 yläpuolella, mutta voima ei riitä kunnolla, joten koko ajan saa vaihtaa edestakaisin. Onko ne vaihteistot niin erilaisia eri moottorimalleissa, että isomman rattaat eivät käy 1.9:iin?

Heikki

KYTÖMÄKI RAUNO 02.05.2012 08:28

Hei !

Aika outo juttu noissa viimeisissä 1,9 Tdi koneissa ei pitäisi olla kuvaamiasi ongelmia itselläni on myös vm 2000 ja vitosella vetää kevyesti jo n. 75 km/h alkaen ja lootakin on kestänyt tähän asti. Toki omani on puoliintergoitu joka saattaa helpottaa asiaa?

Olisko kuitenkin jotain pielessä esim. polttoainepuolella tms.? Omani keskikulutus on n. 10,5 l joten tuntuu saavan naftaa aika mukavasti olisko sun oma säädetty pienelle? Mun ajelut on pelkästään maantiellä.

Tiedän muuten autoni historian eikä siihen ole vaihdettu rattaita viitoseen.

VÄLIAHDE JUSSI 02.05.2012 08:48

mulla Vokkeli parani kun vaihdoin 5vaihteisen neliloviseen laatikkoon, katoppa viimeinen lehti ja siitä caravan carbon koe ajo tai hänen vaihdelaatikko (juttu).Tosin mulla ei oo autossa "Urboa",mutta alkovi on,en vaida enään missään tapauksessa 5vaihteiseen takaisin jos tästäkin särkyy pakkipyörä. Sama homma oli 5:en ja 4:en väli liian suuri,mutta kestihän tuo,nämä minun alinopudet.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.