Onko kellään tietoja blu camp Transiitista

KARVANEN HARRI 03.03.2012 05:06

Oon ekaa kertaa liittymisen jälkeen sivuilla ja ajattelin löytyisikö täältä apuja. Ostin -08 mallisen campin joka oli kuin pakasta vedetty mutta en saanut tarpeeksi ohjekirjoja kaupassa mukana ja maahantuja ei niitä ole aikaiseksi saanut puoleen vuoteen vaikka usein on luvannutkin. Tarvitsisin tietoja auton lataus toiminnoista ja käyttöpaneelin latausmerkkiledien näyttötarkoituksesta ja pitisikö asuntopuolen laturin tässä mallissa ladata myös auton akkua jota ei nyt mittauksien mukaan tapahdu sulakkeet on ok. Toinen asia mistä en ole saanut selkoa on hälytyslaite ja sen toiminta ja sisältyykö tähän autoon keskuslukitusta, omien päätelmien mukaan ei sisälly.

VIRTA URPO 03.03.2012 06:49

http://www.nettikaravaani.com/blu-camp/transit/1336674

Näyttää tuo EHM tuovan. Varmaan myös Italian ihmeitä kuten heidän muutkin ?

http://www.nettikaravaani.com/blu-camp/kaikki/matkailuauto

TERVO JARI 03.03.2012 08:42

Käyttäjän lisäys viestiin 3.3.2012 klo 09:06:56 Perhana ku karkas, piti kirjoittaman:

Outo verme . . .

Pistäs tietoja noiden käyttöpaneleiden / laturin / hälyytyslaitteen valmistajista, noita samoja paneeleita käytettäneen useissa erimerkeissä joten eiköhän tietoo sitte löytyne ?

Tuossa alla jotain käyttiksiä, tosin tuskin "vaivaas" auttaa . . .

http://www.sarkacaravan.fi/index.php?p=1_64_Kayttoohjeita

http://www.caravantukku.fi/kayttoohjeet/

http://www.atstuonti.fi/

http://www.citycaravan.fi/kayttoohjeita.htm

http://www.viitamaacaravan.fi/truma_ohje.html#

Jos oossoo "vasenkätistä", tuossa pläjäys "vasurix":

http://www.kamafritid.fi/Welcome/Default.aspx?scenarioID=1028

KARVANEN HARRI 03.03.2012 18:41

Kiitos Jarille linkeistä joista löysin kyllä paljon tietoa kyseisen Italian ihmeen saloista mutta en löytänyt samanlaista käyttöpaneelia mutta koitan laittaa kuvan paneelista jonka ala laidassa lukee by Ar Silicli. Hälytys järjestelmän nimi on sikura tyyppi A zero malli CA 001. Olen kyllä tullut siihen tulokseen että autoni akku ei taida ottaa auton oman verkkolaturin latausta vastaan huonon kunnon vuoksi auto nimittäin seissyt 2 votta, c-tekillä kyllä täyttyy ja auton laturilla.

RIIHELÄ ESA 03.03.2012 19:32

Sähköjärjestelmän selostuksen mukaan auton akkua voidaan ladata myös. Jos johdot on kytketty ja sulakkeet ehjiä, pitäisi akun jännitteen nousta kun verkkosähkö kytketään päälle.

TERVO JARI 03.03.2012 19:52

Laitas tietoo vielä siitä hälyytyslaitteesta, kuvin tai tyyppimerkinnöin tai kumpaisinkin tiedoin.

Tuo kuva kertoo paljon, vasemmalla ylhäällä harmaavesisäiliö ( kun täysi, syttynee punainen LED ? ) ja hieman alempana vesisäiliön täyttöaste 4.llä "tasolla" ja oikealla ylhäällä ollaanko verkkosähvössä vai ei ja hieman alempana akun varaustaso 4:llä "tasolla".

Tuo "suurennuslasi" symbooli ei auennut ? päävirtakytkin ? ( Ohjataan päävirta relettä ?)

Hanankuva virta vesipumpulle ? Lämminvesi ? Selviää kokeilemalla . . .

Valoja ohjataan noilla kahdella 1 ja 2 numeroiduilla kytkimillä ?, kokeilemalla selviää.

Kaikki edellä päätelmiä symboolien kuvista, ei kokemusta kyseisestä panelista.

Kaikki sulakkeet ja releet irti ja hapettumat pois sulakkeiden kosketuspinnoista ja himpan jotain sähkölaitteisiin tarkoitettua sprayta ja sulakkeet ja releet takaisin paikoilleen. Yksi kerrallaan etteivät mene väärille paikoilleen.

Noita sulakkeita voi löytyä mitä ihmeellisimmistä paikoista, akkukoteloista, paneelien takaa ja konehuoneesta elikkä moottoritilasta ja muualtakin

TERVO JARI 03.03.2012 19:58

Hyvä Esa, olit kerinnyt löytää oikein käyttikset sillä aikaa kun itse "arvoin" noita tietoja tuosta paneelista.

Kielitaito on hyväksi avuksi noita etsiessä, itellä taipuu Suomenkieliki huonosti muista puhumattakaan joten toivotonta se ettiminen muilla kielillä on . . .

Jatka Esa samaanmalliin, tuollainen apu on korvaamatonta.

KARVANEN HARRI 03.03.2012 20:58

Kiitti kummallekkin vastaajalle tietoo tuli pirusti ja homma alkaa latauksen osalta olla selvä kaavat ja jarin selostus menee yksiin kunhan saan vielä suomennettua tiedoista oleelliset seikat nyt kun tiedän ledien nättötarkoituksen oikein varmistui akkujen olevan sököt se suurennuslasi on juuri se millä näitä ledejä ohjataan, niin ku kuvasta näkyy sitä on hikan paineltu (musta). Kaikki löydetyt sulakkeet ja liitokset on käyty läpi ja mitattu mutta pitää vielä tutkia uudelleen. Häly järjestelmän tyypin ja malli jo laitoinkin mutta vion koittaa kuvata keskuksen etupaneelin alta. On hyvä että on tällänen linkki mistä saa apuja kiitos,jota ei kyllä maahantuojalta herunut niin sanotusti "kirveelläkään" PS Italian ihmeellä aloitteleva.

TERVO JARI 03.03.2012 21:31

juu anteeksi en huomannut tuota hälyyttimen tietoa tuossa viestissä, innoissani kun iskin kii tuohon paneli kuvaan, eiköhän tuohon hälyyttimeenkin selvyys saada . . .

"Pojjaat" selevittää ton hälyyttimen vielä kuhan "iltatoimilta" selviävät . . .

Ps. Ens kesänä Lofooteille ?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.