Paukkupakkaset ja Hobby Fiestan muovit

LAHTI RISTO 26.02.2012 17:30

Olen aiemmin kirjoitellut pakkasen panemista Hobbyn muoveista. Eka pakkasilla katkesi komea takapilari ja kuskinpuolen etukulma. Meni takuuseen kun Best Caravan hienosti hoiti homman, vaikka auto oli hankittu muualta. Kului vuosi ja tuli syksyn eka pakkaset. Vaimo veti apukuskin puolen oven kiinni ja raps... Etukulmapalkki poikki, niitin kohdalta. Takuuaika oli ohi ja laitoin katkeaman päälle paikan jottei vesi mene sisään. Rupesin miettimään valmistevika juttua ja Suomen pakkasia. Ja sitä, että vahinko lähti niitin kohdalta. Oliko liian kireällä? Ei kestänyt oven kiinnivedon täräystä? Minua ei haittaa paikka vaurion päällä, mutta jos päättäisin vaikkapa vaihtaa? Muuten hyvä peli Fordin alustalla, ajettu vajaassa 4 vuodessa 64 tuhatta eikä mitään ongelmia. Kun tekisivät muoviosat vaikkapa lujitemuovilla!!!

HALINEN HARRI 26.02.2012 18:01

Otapa asiaa lähestymiskannaksesi se että kyseessä ei olekaan ns. takuuasia vaan alkuperäinen valmistus/materiaalivirhe jolloin vastuu ei ole sinun vaan virhe on koko ajan ollut piilevänä. Kirjallinen virheilmoitus maahantuojalle tai myyjälle jos olet ostanut uutena.

PITKÄAHO JUKKA 26.02.2012 18:36

Minulla on kahdesta Hobbystä hajonnut ne muovit jotka on korjattu takuuseen. Ne kulmamuovit on italilaista valmistetta ja tehdas on ilmoittanut jälleenmyyjille että kaikki vauriot korjataan takuun piikkiin eikä sen takuun voimassaolon ajalla ole merkitystä.Ei kun kysely päälle.

SAARI RISTO 27.02.2012 18:05

Niin on minullakin Hobby Siesta-07 talviseisokin aikana menneet muovipaneelit poikki edestä ja takaa ihan ittekseen seisoessa. Kyseessä on mielestäni selvä materiaalivika. Silloin taitaa olla kyse tuotevastuusta. Ne ei vaan kestä Suomen pakkasia. Vaikka onhan niitä pakkasia muuallakin. Kertokaa miten jälleenmyyjät ovat suhtautuneet.

HAARAKANGAS ALLAN 27.02.2012 18:22

Hobby ei ole ainoa merkki jonka muovit eivät ole pakkasia kestäneet. Entinen matkailuautomme Dethleffs paukautti paikoillaan ollessamme pitkän muovilistan poikki. Lista oli ulkoseinän ja katon rajassa. Ulkona Lapin taivaan alla oli silloin pakkasta -30 astetta. Eli varsin tavallinen, joka talvinen sää....

Allu vaari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.