2009 Ducaton ajovalojen säätö

KIISKI OSMO 04.02.2012 21:15

Kirjoittelin aikaisemmin aiheesta, se lipsahti vahingossa Matkailu kotimaassa-osioon. Koskisen Jani laittoi sinne pari kuvaa ja niiden opastamana aloin eilen tutkimaan säätöä. Ensin irroitin oikean etulyhdyn yläpuolella olevan pellin. Sieltä paljastui koko homma kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kuvassa 1 näkyy valon korkeuden säätö. Kun muovikotelon pohjasta irroittaa muovitulpan, voi valojen korkeutta säätää 6 mm kuusiokoloavaimella, eikä peltikolmiota tarvitse irroittaa. Muovitulppa näkyy kuvassa 2. Kuvassa 3 on vasen puoli. Kuvassa näkyy säätö avain. Auton oppaassa ei toimenpiteestä löydy mainintaa.

LEPPIKANGAS MARKKU 04.02.2012 22:24

Auto nyt telttatallissa ja tallin lämpötila n.-25 astetta. Kiitokset kuvista, ei tarvitsekkaan peltiä poistella! Tarvitaanko erikoispitkä kuusiokolo?

-Leppis

KIISKI OSMO 05.02.2012 16:37

Kyllä se saa olla pitemmän puoleinen, mutta lyhyelläkin saa säädeltyä. On vaan hankalampi käännellä siellä muovikotelon pinnassa. Tuo kuvassa oleva avain on noin 15 cm pitkä. Minulla on myös sellainen ruuvimeisseli varsi ja kärkisarja. Se on kätevä tuohon ja moneen muuhun paikkaan..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.