Paras pannu!

LAUKKANEN MAURI 24.12.2011 10:26

Käyttäjän lisäys viestiin 24.12.2011 klo 10:46:47 Mikä on paras pannu;se on ALDE 2923 ja 2928. Miksi,tuossa vastaus; Pannu toimii ns. vakiolämpötilaperiaatteen avulla, so. pannussa on aina oltava kuumennettua nestettä kierrätettäväksi järjestelmässä huonetermostaatin tarvitessa lämpöä. Mitään kuumennusaikaa ei siis esiinny lämpöä eniten tarvittaessa. Pannun pohjassa on imuputki, joka johtaa ilmaa polttotilaan. Ja kun pannussa on vielä ns,pilottiliekki siis aina päällä, se tekee siitä sen että ei pitäisi poksahella eikä pitää ääntä kun se menee isolle teholle.

Mutta miksi nämä hyvät pannut on jäämässä pois,uudet 3000 sarjan Aldet ei pärjää tälle pysty aldelle,vaan se 3000 sarjan alde tungetaan sinne sängyn alle, tai vastaavaan paikkaan missä sen varmasti kuulee kun se käy kaasulla.

Minulla on ollut Trumaa,Aldea,Primusta joista se pysty alde hakkaa kaikki. Mutta vielä kerran pannu on myynissä,mutta ensianenuksena sitä ei taida enää olla missään vaunuss tai autossa?.

LAUKKANEN MAURI 24.12.2011 11:05

Kuva pannusta;

LAHTI ANTTI 24.12.2011 11:32

Ja vielä voi lisätä tärkeän ominaisuuden, se ei tarvitse täyttä 12V akussa, kv-pumppu toimii vaikka 10V:lla ja lämpöä riittää. Vähän hitaammin pyörii, mutta kuitenkin. Myös saa syttymään vajaalla jännitteellä, jos on sammunut.

Kuin myös mahdollisuus säätää veden lämpötila +30 - +80 välillä. Täytyy sanoa, hyvä pannu nykyisiin verrattuna. Yksinkertainen selkeä rakenne, eikä turhaa "erotiikkaa" ympätty siihen.

MIKKONEN MATTI 24.12.2011 11:59

Nii!. Ei tarvii palopuhallinta eikä sammu ajossa. Hukkalämpö tulee ilmalämmityksenä sisälle, kun on kokonaan sisätiloissa. Käyttää kaasupullonkin tyhjäksi.

LAUKKANEN MAURI 24.12.2011 13:06

Siellä se yksi tärkeä asia tuli ilmi:ei turhaa elektroniikaa,pannussa ei taida olla niitä mystillisiä mustia laatikoita.

NISSINEN KAUKO 24.12.2011 13:20

Pisteet pysty-aldelle, ainaskin minun mielestä paras. Ei mitään liiallista "erotiikkaa" yksinkertainen ja toimiva verrattun näihin uudempiin lämppäreihin. Kaikki tarpeellinen mukana mitä lämmitykseen tarvii.

PIIRONEN KARI 24.12.2011 21:34

Pisteet pystypannulle täältäkin, vaikka en päässyt testaamaan kuin -26C pakkasessa edellisellä kulkineella. Tasainen oli lämpö alko-ovea myöden!

VÄLIAHDE JUSSI 24.12.2011 21:58

On se hyvä ,muttei parhaiten soveltuvin sellaisenaan kaikkiin paikkohin Kyllä turma on hyvä matkailu autossa ,tuo alden kestävyys on kokemukseni mukaan hyvä,pelaa kun ajatus.-36,4C on meekän kokemus, dikitaali mittarin mukaan.

PÄÄKKÖNEN ESA 25.12.2011 07:52

Kyllä se Alden pannu on paras matkailukulkineen lämmittämiseen, mutta muuten pannuna paras on Maijan pannu. Perustelut: Ennen muinoion ökytalossa vietettiin kolmen tyttäreren häitä yhtä aikaa. Häiden jälkeen kaikki muuttivat pois synnyinseudulta. Äitiä kiinnosti miten avioelämä alkaa soljua. Äiti pyysi tyttäriään kirjoittelemaan ja kertomaan myöskin miten aviolliset suhteet sujuvat. Koska isäkin luki kirjeet, niin sovittiin, että kirjeessä sanotaan, miten usein syödään paistettuja perunoita. Vanhimmalta tyttäreltä tuli kirje kuuakuden päästä ja hän ilmoitti, että perunoita paistetaan kerran viikossa. Vähän ajan kuluttua keskimmäinen ilmoitti, että pari kertaa viikosta. Maijalta kirje vasta tuli muutaman kuukauden kuluttua. Maija kierjoitti Jussin pitävän paistetuista perunoista niin paljon, että niitä syödään joka päivä ja Jussi nuolee vielä pannunkin. Joku maintsi pannujen liiasta "erotiikasta" on sitä ollut ennenkin.

Esa

PELTOKOSKI JOUKO 05.01.2012 22:39

Mulla ei ole isompaa kokemusta kuin Alden pystypannusta Transit Matkaajassa -89. Todella hyvin tuntuu riittävän. Ai niin... Velipojan vaunu (olisikohan ollut vanha Kafi joskus muinoin) oli lainassa Levin reissussa siinä oli muistaakseni Primuksen pannu. Pannun ja sähkopatruunan yhteiskäytöllä tarkeni hyvin isomallakin pakksella. Mun mielestä ... Ei oo vesikeskuslämmityksen voittanutta mukavuudessa.... Meinaan että parissa edellisessä AS-autossa oli Truman ilmalämmitys ja ei kiitos koskaan enää...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.