So far so good. Kiitos Päivi Alenius-Jansen!!!

NURMI JANI 09.12.2011 22:09

Saksassa ollaan ja päivä Knasun puikoissa vietetty. Ei nyt oikein tule mieleen, mikä asia tänään olisi voinut mennä paremmin.

Ennakkotiedon perusteella kuvatut autossa olleet "naarmut" ja "jäljet" olivat, etten sanoisi, mitättömiä. Esim. myyjäliikkeen ilmoittama pieni jälki oli minun mielestä niin pieni ettei sitä olisi edes tarvinnut mainita (laitan kuvan tuonnempana). Eli auto ylitti odotukset. Siirtokilvet valmiina. Paperihommat sujui kuin rasvattu.

Suuri kiitos Päivi!! Yhteystiedothan luonnollisesta sain tältä palstalta. Ne jotka miettivät Saksasta hakua, voin suositella täysin varauksettomasti! http://www.alenius.de

Lämmin suihku Knasussa otettu ja ei kun orrelle lepäämään. Huomenna edessä kauhea suoritus. Bremenin ja Hampurin välistä Travemündeen, eikä aikaa ole kuin reilu 16 tuntia ;-)

P.S. No okei, kaivamalla löytyi. SAS:n lento Düsseldorfiin oli n. 20 min myöhässä.

VÄLIAHDE JUSSI 09.12.2011 22:41

Onpa kiva kun on onnistunut näin hyvin Tervetuloa Kotimaahan ja onnea!

HALME MARTTI 10.12.2011 23:24

Kiva kuulla, että olet tähän Päivin firmaan ja sen palveluihin tyytyväinen. Itse olen osoitteen tallentanut jo pari vuotta sitten tuolta "suoli-24" palstalta mahdollisia tulevia tarpeita varten. Hyvä, että löytyy luotettavaa palvelua meille sumalaisillekin ja vielä kohtuuhintaan!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.