Carado talvikäytössä

AARNIO JUKKA 28.10.2011 20:12

Onko kokemuksia Carado matkailuautoista talvikäytössä? Autossa, jota olen ostamassa (T337, Ducato 2,3l, malli 2011) on Truma 6 EH lämmitys ja lisäksi lattialämmitys. Onko harmaavesisäiliön kanssa ollut ongelmia? Kaikki muutkin kokemukset Ducato-alustaisista Caradoista tai sen rinnakkaismerkistä ovat tervetulleita.

LAUKKANEN MAURI 30.10.2011 16:46

Jos iinä on tuo isompi truman lämmiti niin tarkenee,,mutta kkasua menee. Jos se jätevesi tankki on auton alla niin eristykset täytyy olla ja lisäksi jonkilainen lämmitys ettei se jäädy.

Mutta oli se auton merkki mikä tahansa niin sillä pärjää kun vähän varustaa talvea varten,niitä oikeita talviautoja ei ole olemassakaan!.

SUOMINEN TAUNO 30.10.2011 17:22

Caradosta ei ole tosiaan kokemusta, mutta katselin sen kuvia Rinta-Joupin sivuilta.

Autohan on varsin pieni, joten lämmittimen teho riittää hyvin. Kunnollinen ikkunapeite on tietysti syytä olla.

Hiukan kannattaa käyttää aikaa siihen, että tutkii, miten autossa on vesiputket vedelty. Jos ne on järkevästi lämpimissä tiloissa, ongelmia ei yleensä esiinny. Myöskin viemäriputken vienti harmaavesisäiliöön kannattaa katsoa. Jos putket ovat lämpimässä, ne pysyvät kyllä sulina. Harmaavesisäiliöön voi sitten laittaa vaikka suolaa, jos ei lämmitystä ja eristystä halua rakentaa. Itselläni ei mitään eristyksiä ja lämmityksiä ole ja hyvin olen pärjännyt.

VARTIAINEN URPO 30.10.2011 18:13

Osta Jukka Minulta Hymeri ois myynnissä Make voi näyttää sitä...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.