Onko kellään kokemuksia Palmowskista?

NIKMO TIINA 08.10.2011 10:08

Hei,

Suunnittelemme matkailuauton ostoa Saksasta Palmowski-nimisestä liikkeestä. Onko kenelläkään kokemuksia (hyviä tai huonoja) kyseisestä liikkeestä?

-tiina

HAAPANEN TIMO 09.10.2011 17:35

Juttuja on kuulunut ettei niitä autoja sitten lopun perästä saakkaan noilla käsittämättömän edullisilla hinnoilla. http://www.reisemobil-discount.de/

@timppa

TERVO JARI 09.10.2011 18:02

http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan-puheet/matkailuautot/?E26555M=30&x26555=82753650

Ovat menossa tuonne Saksanmaalle ja apujakin tarjoovat, kokemusta/kielitaitoo . . .

HÄNNINEN JUKKA 09.10.2011 18:48

Hyvä putiikki ja halpa ostella. On siellä meitä suomalaisia ostajia ihan kiitettävästi kohdeltu. Takuuasioissa voi sitten tulla hiukan tenkkapoota, sillä he antavat takuun, joka on voimassa vain Saksassa. Kannattaa ensin vähän kysellä lähimmältä merkkikorjaamolta miten suhtautuvat. Voin antaa täsmätietoakin, ota yhteyttä captainkiddjukka@gmail.com niin annan puhelinnumeroni.

HÄNNINEN JUKKA 09.10.2011 19:25

Kyllä ne hinnatkin stemmavat ihan sellaisina kuin mainostavat. Tarkkaan kun lukee, niin ´räjäytyshintoihin´ tulee toimituskulut, mutta Palmowskin tarjoama useimmiten hintaan sisältyvä tai tarvikepaketti on hyvinkin edullinen. Uuden auton saa ilman alvia. Palmowski on suurin saksalainen myyjä myytyjen autojen kappalemäärällä mitattuna.

KATAJISTO VESA 09.10.2011 21:37

Voin vahvistaa Jukan kertoman: olen ostanut yhden uuden matkailuauton Palmowskilta Bielefeldin toimipisteestä ja kaikki sujui lupausten mukaan. Auto oli myös varusteltu, kuten mainonnassa luvattiinkin, auto oli jo aikaisemmin noudettavissa kuin alunperin puhuttiin ja kakki sujui englanniksi ihan sujuvasti. Palmowskin varustepaketin varusteet oli asenenttu autoon siististi ja kaikki toimi ongelmitta. Kaikki olennainen käytiin myös läpi auton luovutuksen yhteydessä ja tarvittavat paperit saatiin. Myös Saksan siirtolupakilvet ja siihen liittyvä pakollinen liikennevakuutus hoideltiin talon puolesta odottaessa (tunti puolitoista).

KÄRKI KAARLO 11.10.2011 08:17

Meidän Sea on ostettu palmowskista suomalaisen liikkeen maahantuomana, siis uutena. takuuseen meni eka kosteusmittauksen jälkeen takatavaraluukku, Suomalainen myyjä hoiti asian hienosti, mutta hänellä meni monta viikkoa ennenkuin sai takuu asian hoidettua Saksassa. Auto joutui olemaan 7 viikkoa korjaamolla. kannattaa ottaa kirjallisena takuu paperit ja kysyä mikä liike/ korjaamo käy heille mahdollisien vikojen korjaamiseen. @kk.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.