Tämän iltainen karavaanari telkasta

PUHA NINA 08.08.2011 20:25

Oliko TOSI hyvää mainosta kun ruotsin matkalle menevien a-carissa lapset hillu ajon aikana miten sattui??? Meillä ollu pennut mukana reissuissa aikaisemmin ja aina istuneet vöissä niin kauan kuin auto on liikenteessä,jos ei istuta niin matka loppuu siihen!!! Mihin on unohtunut liikennesäännöt???

KAAKKOLAHTI TOIVO 08.08.2011 21:06

Kyllä vähän ihmetetliin meitilläkin miten lapset matkusti. Minusta vanhenpien pitää huolehtia ,et istutaan turvavöissä, eihän ne turhan päiten ole laitettu autoon. Muukin syöminen ihmetytti ???????????

Itelläkin ollut Lapset aikoinani mukana ja turvavöissä(nyt isoja) ja menevät omia teitään.

VIRTANEN HANNU 08.08.2011 21:09

Samaa katselin minäkin, jo useissa jaksoissa ollaan auton takatiloissa turvavöittä, otetaan olutta ym. Tämäniltaisessa jaksossa oli tosi törkeää esimerkkiä antaa lasten touhuta vapaana. Mitä jos sattuu ulosajo ja mennään ympäri, vöissä edes pysytään paikallaan vaikka kori hajoaa. Yksi muksuista jopa aukoi sivuikkunaa. Tuottajan pitäisi puuttua tuollaiseen käytökseen...

KAAKKOLAHTI TOIVO 08.08.2011 21:16

Tässä ohjelmassa tuntuu ,et meitä ali arvioidaan. Emme ole tollaisia mitä näytetään !!!!!! .Pitäis kertoa ja kuvata TOSI karavaanareita..

KARJALAINEN ALPO 09.08.2011 05:57

Miksi meistä halutaan antaa tuollainen surkea kuva? Eikö ohjelmaa ollut tekemässä OIKEITA karavaanareita? Tai oliko ry:stä ketään mukana asiassa?

Noista kuvatuista monet ovat liikkeillä vuokra-autolla eivätkä ole mitään karavaanareita. Miksi ohjelmalle on sallittu nimi "karavaanarti". Tuo Messilän emäntäkin on antaa jatkuvasti epäedullisen kuva koko karavaanariporukasta. No kun menen Lahteen niinpähän tietää, etten mene ainakaan Messilään yöpymään.

RATILAINEN JOUNI 09.08.2011 08:42

Kuulunkohan ollenkaan karavaanareihin kun en ole katsonut tuota MTV-3 ohjelmaa kuin yhden jakson kokonaan. Se oli jakso missä Messilän emäntä harmitteli kun oli liikkeellä firman autolla eikä voi näyttää keskisormea toisille autoilijoille jotka eivät osanneet ajaa rouvan mieleisesti. Tuollainen asenne toisia liikenteessä kulkevia kohtaan on kyllä mielestäni aika huono, siinä provosoidaan ja provosoidutaan kyllä turhaan. Jokainenhan tekee joskus virheitä ja sen vuoksi ennakointi on liikenteessä tarpeen. No, tämä jakso kyllä kertoi sen että minun matkat eivät ulotu Messilään, ennen vaikka puskassa. Olen kai tosikko,mutta näillä mennään. JR

VÄLIAHDE JUSSI 09.08.2011 08:52

Koko ohjelma asiasisältöineen on alusta-alkaen, on ollut verrattain huono ja nyt ei kyllä näkynyt sitä,yli korostettua alkoholin nauttimista, mutta kun monet maailman ihmisistä nakee nälkää, pitääkö sitten, meillä näytää karavaani ohjelmassa lastenkin mässäilyä, ruuan kanssa(murutkin puhallettiin pöydältä pikin vaunun lattiaan).Kyllä varmasti niistä jotka nälkäisistä lapsista näkivät tämän tason ohjelman, tuntuu pahalta, myös itsestäkin ,puutumatta liikenteessä oloon hyvä,ettei ne vaihtaneet kuskia lennosta, ainakaan kameran nähden. Kyllä pitäisi vähän miettiä maailmalle panee meistä karavaanareista, ettei ihan kokonaan mene maine meiltä.

En kyllä Messilään mee minäkään

ELFVENGREN LIISA 09.08.2011 08:57

Täällä ollaan samaa mieltä, samoinhan oli tämä Hartikaisen perhe, lapset irti ja jatkuvaa tappelua. Toisaalta ei ihmetytä lasten käytös kun vanhemmat jatkuvasti kännissä. Kyllä nolottaa ajella nyt reissuja jos meitä luullaan tuollaiseksi. Messilässä olemme käynneet, mutta tämän ohjelmasarjan jälkeen kierrämme paikan..

NYYSSÖNEN KAJ 09.08.2011 09:11

"samoinhan oli tämä Hartikaisen perhe, lapset irti "

Ihmekkös tuo eihän autossa ole turvavöitäkään. Auto sen sijaan kestää katonkautta ympäriajon ilman että matkustamo hajoaa, ei siis mikään TupperWare purkki. Eipä ole minullakaan turvavöitä, edes kuskillakaan, tämän kielsi katsastus ilmoittaen että auto ei läpäise katsastusta jos sieltä löytyy turvavyöt.

JANHONEN MATTI 09.08.2011 10:09

Kun katsoo ohjelmaa niin ei voi välttyä ajatukselta, että ohjelman tekijöillä on tietoinen tarkoitus luoda kielteistä mielikuvaa karavaanareista. Itseasiassa koko karavaanarihomma on ohjelmassa ikävällä tavalla alistettu keppihevoseksi ohjelman mainostajien ja avoimien ja piilevien firmaesittelyjen väliin. Näkeehän tuon kaikesta kenen ehdoilla ohjelmaa tehdään.

Se kuitenkin kannattaa tiedoistaa, että ohjelmaa tehdään karavaanarien imagon = karavaanareista ihmisillä olevan mielikuvan kustannuksella.

Jos tuo ohjelman seurauksena joillekin syntyy innostus ryhtyä karavaanariksi niin kelle se silloin herää. Ihanko fiksuille vai?

EKDAHL MARKKU 09.08.2011 10:19

Millaisia ne ovat ne TOSIkaravaanarit?

No, leikki sikseen... Kaupallisen kanavan ohjelmilla on vain ja ainoastaan yksi ainoa tavoite. Tuottaa mahdollisimman paljon rahaa omistajille. Tämä tapahtuu siten, että tehdään mahdollisimman pienin kustannuksin ohjelma, jota kansa katsoo. Näin saadaan myytyä mahdollisimman paljon mainoksia ohjelman tauoille. Millään muulla ei ole mitään väliä.

VÄLIAHDE JUSSI 09.08.2011 11:47

Loppupeleissä luulen,että suurin häviäjä on SFC järjestön maine sekä ne jotka osallistuvat tämän tasoisen ohjelman tekoon se harmittaa. Enpä taida enään käydä Tuurissakaan, siitä saa itse Keskinen katsoa peiliin. Samoin tulee kartaa liikeitä jotka tukevat tämän tason ohjelmaa.

SUOMINEN TAUNO 09.08.2011 13:43

Aika yksimielistä näyttää olevan tämä ohjelman tuomitseminen. On kyllä melko Suomalainen tapa olla loputtoman huolestunut siitä, mitä muut meistä ajattelevat. Kertonee huonosta itsetunnosta.

Ohjelma on varsin hyvä ja kuvaa karavaanarielämää monipuolisesti. Tämän harrastuksen imagohan on melko lailla "eläköitynyt". Ohjelma keskittyy matkailuun, kohteisiin, harrastustoimintaan yms. eikä autojen ja vaunujen kanssa nysväämiseen.

Kyllähän nyt fiksut katsojat ymmärtävät senkin, että Heinon perheen lapsukaiset ovat vain huonosti kasvatettuja eikä sen kummempaa. Sama meno heillä lienee päällänsä muutoinkin kuin asuntoautomatkalla.

JANHONEN MATTI 09.08.2011 15:01

Jos se mielikuva jonka tuo ohjelmasta meistä luo on on se uusi ja oikea, niin sitten minä en ymmärrä ihmisten mielikuvien merkityksestä järjestön toiminnalle mitään.

Mielikuva voi olla oikea tai väärä, mutta se ohjaa ihmisten toimintaa, vaikka niin monet "mielikuvista vapaat" muuta väittääkin. Tästä syystä hyvän imagon varjeleminen ei ole huonoa itsetuntoa vaan tulevan "toimintapääoman" säilyttämistä ja mieluusti jopa kasvattamista.

SUOMINEN TAUNO 09.08.2011 15:52

No, puhutaan sitten mielikuvista.

Mielestäni ohjelma antaa ehdottomasti todellisuutta paremman mielikuvan karavaanariharrastuksesta. Huonosti käyttäytyviä ihmisiä piisaa, mutta ei kyllä yhtään enempää kuin todellisuudessakaan.

Olisikin mielenkiintoista kuulla, millainen mielikuva karavaanariharrastuksesta haluttaisiin antaa ja onko sillä taas sitten mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

JANHONEN MATTI 09.08.2011 16:16

Jos ohjelma "ehdottomasti antaa todellisuutta paremman mielikuvan karavaanariharrastuksesta" niin sitten olen sääntynyt monelta.

Jatkankin tässä omien polkujen kulkemista, koska örveltäjiä en siedä ja vielä vähemmän haluan heihin samaistua.

HAAPANEN TIMO 09.08.2011 17:29

Täytyyhän siellä olla persoonallisia kuvattavia, ei tavallista vaanaria kukaan viitsi katella. Mun mielestäni örveltäjiä ei siellä ole niinkään paljoa kuin tavallisella SFC-alueella.

@timppa

KAAKKOLAHTI TOIVO 09.08.2011 18:19

Harmittaa vaan kovasti kun tommonen ohjelma tulee TV:stä.

SAARINEN JARI 09.08.2011 21:25

Onhan niitä ollut positiivisiakin jaksoja...kuten se, jossa SF-Caravan Espoon porukkaa oli vierailulla Viron puolella tutustuen paikallisen yhdistyksen alueeseen, toimintaan ja ihmisisiin. Kyseinen jakso antoi mielestäni positiivista kuvaa yhdistysten yhteisistä tempauksista ylin valtakunnan rajojen...

KARJALAINEN ALPO 09.08.2011 21:57

Totta puhut.

WILEN AILA 10.08.2011 09:44

Tosiaan ainoa positiivinen jakso tässä ohjelmassa on Espoon SF-karavaanarien matka Viroon, melkein kaikki muu on ollut käsittämätöntä sekoilua. Eikö esimerkiksi myös Messilän emännällä ole vaitiolovelvollisuus asiakkaista puhuessaan, vaikkei nimiä käytäkään? Missäs sitten Lahdessa voi yöpyä, Messilä kierretään kaukaa nähdyn perusteella ja Mukkula on koettu??!!

HAAPANEN TIMO 10.08.2011 16:10

Eilinenhän oli melko normaalia touhua kun huomioi aloittelijoiden olevan liikkeellä. Kai olette käytneet katsomassa sen delfiiniesityksen, se on aivan käsittämätömän hieno.

@timppa

KARJALAINEN ALPO 10.08.2011 17:55

Mikä Mukkulassa vikana?

SILJAMÄKI ANTTI 11.08.2011 19:53

Ei veiläkään yhtä ainuttakaan matkailuauton ajokohtausta, jossa kaikki matkustajat olisivat normaalisti turvavöissä. Eilisessä (ke 10.8) ohjelmassa Heinon perheen lapset ja myös vanhemmat "lilluivat" matkustamossa miten sattu ajon aikana. Aivan uskomatonta, että tällaisia otoksia näytetään ohjelmassa.

HAAPANEN TIMO 11.08.2011 20:05

Muistuu mieleen -80 luku, silloin ei autoissa ollut vöitä ja siellä takana kuljeskeltiin miten sattui, ei se silloin oudolta tuntunut, nyt tuntuu ja näyttää. Toisaalta urheiluporukoiden linja-autoissa kuljeskellaan vielä nytkin, ja turistibusseissa.

@timppa

NYYSSÖNEN KAJ 12.08.2011 08:39

"Muistuu mieleen -80 luku, silloin ei autoissa ollut vöitä ja siellä takana kuljeskeltiin miten sattui, ei se silloin oudolta tuntunut, nyt tuntuu ja näyttää."

Minun matkailuautoni on vuosimalli 1980 eikä siinä ole ensimmäistäkään turvavyötä. https://picasaweb.google.com/115941655993677770228/Tallilta#5486378449557868562

ASTALA JANNE 12.08.2011 12:30

Eikös jokainen joka hyppää jonkin laiseen wankkuriin ja sanoo itseään karavaanariksi ole sellainen. Surullista jos omaa identiteettiä uhkaa jonkun toisen tekemiset. Mulla on ainaki telkussa kanavavalitsin, jotta voin katsoa juuri sitä kanavaa mitä haluan? Tehän ootte pahempia kuin KD:t ja Räsänen!

SUOMINEN TAUNO 12.08.2011 13:02

Hiukan näissä kielteisissä mielipiteissä haiskahtaa pieni kateus siitä, että joku on keksinyt hyvän ohjelmaidean ja "myynyt" sen onnistuneesti medialle.

Tähän ilmiöön törmää kyllä lähes kaikilla elämän alueilla. NIH (not invented here) on tunnettu termi ihan kansainvälisestikin.

ASTALA JANNE 12.08.2011 13:07

:D

AALTONEN JUKKA 12.08.2011 14:20

Eiköhän siinä kuvassa ole vähän liikaa väkeä. Eikös matkailuauton paikkaluku ole max 1+8.

HAAPANEN TIMO 12.08.2011 16:03

Vielä siihen 10.8 ohjelmaan. Luulettekos sen Ossin pysyvän muussa kun pakkopaidassa.

@timppa

VIRTANEN HANNU 16.08.2011 20:02

Voi ei.......taas tänään neljä juippia kiertelee matkailuautolla takapihojen roskalaatikoita ja lopuksi vedetään ko. autolla pitkin iltaista parkkipaikkaa kaveria köyden perässä. Ja ollaan niin karavaanaria että.....

VALTONEN MARTTI 16.08.2011 22:26

Pahasti överiksi meni. Touhu lie täysin laitontakin, ainakin vakuutusyhtiön tulkinnassa jos tuossa jotain sattuu

JANHONEN MATTI 16.08.2011 23:09

Jokos alatte uskomaan, että se homma on anticaravan. Ei kannattaisi ohjelman tukijoiden purra sitä kättä joka ne elättä.

SUOMINEN TAUNO 17.08.2011 09:53

Varsin hyvä jakso oli tuo eilinen. Ei oikein vielä avaudu tuo ohjelman karavaanarivastaisuus. Jaksossa esiintyvät helluntalaisnuorukaiset ovat kuitenkin varsin fiksuja poikia eivätkä näytä edes viinan kanssa läträävän. Kyllä paljon pahempaakin nähtävää saattaisi olla, jos pantaisiin edes keskimääräinen tuon ikäinen poikajoukko asuntoautolla liikkeelle.

Liukurin vedosta asuntoautolla totesivat itsekin, että saattaa tiukasti ottaen olla laitonta. Varmistivat kuitenkin, ettei sivullisille aiheudu vaaraa. Ehkä poliisi sitten ryhtyy toimenpiteisiin, jos aihetta on. Todistusaineisto on ainakin valmiina.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.