MTV3 esittelee kunnon perhekaravankalustoa

NYYSSÖNEN KAJ 02.08.2011 10:12

Eilinen jakso vieraili Kylähullut kulkurit syykokouksessa ja sieltä saatte nähdä kunnon karavankalustoa. Niillä kelpaa ajellä vähän pitempiäkin matkoja.

http://www.katsomo.fi/?progId=74092

Seuraava jakso jossa eilisen jatkoa näytetään tänään.

MIKKONEN MATTI 02.08.2011 11:45

Ennen pyhäkoulussa laulettiin: "Älä silmä pieni katso mihin vain..."
MTV 3 karavaanariohjelmaa varmaan tarkoitettiin, kun vastemielisempää tuotosta ei aiheesta olisi voinut saada aikaiseksi.

VARTIAINEN URPO 02.08.2011 11:59

Hyvä ohjelma! Kuitenkin moni meistäkin katsoo tätä....Mie tykkään ainakin :)

NYYSSÖNEN KAJ 02.08.2011 21:06

Olipa taasen hyvä jakso. No tämä oli neljäs jakso jonka olen katsonut mutta 1. ja 2.8. jaksot ovat parhaimat tähän astisista katsotuista.

Kun uuten karavankalustoon lisätään autovero päälle niin eihän Erkkikään enään osta Suomessa TupperWare purkkia. Kyllä alkaa vanhat linja-autot olla haluttuja alustoja Tukaattojen sijaan.

Onhanse lystikkäämpää kulkea kunnon kalustolla eiks YES!

MURTO JUHA 03.08.2011 15:54

Onhan ne aikamoisia laivoja varmaan. Jos omistaisin tuollaisen Belgiassa niin kannattaisi muuttaa sen LPG-versioksi, olisi halvat kilometrit. Nähtyäni pari ekaa jaksoa ko ohjelmasta meinasi harrastus mennä minulta katkolle. En osaa oikein millään tasolla samaistua tuohon ohjelmassa esiintyvään touhuiluun. Enää en katso ko sarjaa. Tämän saitin jäsenkeskustelupalstoistakin opin muuten sen ettei isoa jäsennumeroa kannata liimata autoon, makselee vaan jäsenmaksua kaikessa hiljaisuudessa. Ja muistan aina moikata vastaantulevaa karavaanaria nöyrästi muistaen että itse ducatolla ajelen. Mutisen vaikka jotain anteeksipyyntöä samalla kun joku tulee savuttavalla linja.autolla vastaan mahdollisimman pienellä jäsennumerolla varustettuna.

HÄNNINEN JUKKA 03.08.2011 19:55

Kajtsu hei, joku voi vielä luulla, että Sun mielestä ton sarjan joku osa on toista parempi ..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.