Korjaamopalvelut.

NOVA KAI 30.07.2011 11:25

Saatuani eräällä leirialueella ylijännitettä 410 volttia ja verkkosähkölaitteiden rikkouduttua piti saada auto kuntoon, olikin vaikeaa. Soittokierros maahantuojan huoltoon ei tuottanut tulosta, onnisti vasta kun otin yhteyttä Hyvinkään Best Caravaniin. Kolmen viikon odotuksen aikana varaosatkin tuli Saksasta ja korjaamo teki kiitettävän ripeää ja siistiä työtä. Voin kyllä suositella Best-Caravanin huoltoa muillekkin.Autoon uusittiin lähes kaikki verkkosähköllä toimiva. Laskun yli 5000€ maksoi Lähivakuutus, kannattaa pitää kasko.

JANHONEN MATTI 30.07.2011 11:43

Miten vahinko sinun kaskoon menee jos syynä tosiaan oli leirialueen tolpassa ollut ylijännite joka vahingoitti auton laitteita. Vai onko tässä nyt jotain muuta, mikä ei käy viestistäsi ilmi.

KAAKKOLAHTI TOIVO 31.07.2011 18:55

Mitä ????menikö oman vakuutuksen piikkiin.????

NOVA KAI 31.07.2011 20:18

Leirintäalueen omistajan ehdotus oli että laitatan auton kuntoon ja lähetän laskun hänelle. Kaikkein nopein ja yksinkertaisin homma oli saada oma kasko maksajaksi. Toivottavasti saan edes omavastuun perityksi leirialueelta. Sähkömiehet kylläkin kävi heti korjaamassa jakokeskuksen kuntoon.Omani lisäksi tonenkin auto sai ylijännitettä. Matkailu avartaa. Terv Kaitsu.

JANHONEN MATTI 31.07.2011 21:17

Minun ajatusmaailmassa asia menee niin, että ensisijainen korvauksen maksaja sinulle on sähkön myyjä eli leirialue. Ja täysimääräisesti ilman mitään omavastuuta. Sinun täytyy voida luottaa siihen, että sähköasennus on tehty määräysten mukaan ja jännite tolpassa on oikea.

Se on sitten leirialueen pitäjän oma asia miten leirialueen pitäjä sopii sinulle maksetun korvauksen maksamisesta sen firman kanssa joka virheen sähkökytkennässä on tehnyt. Sähköfirmalla taas mitä ilmeisemmin vakuutus tämäntyyppisiä vastuista ajatellen, josta se mahdollisesti saa korvauksen aiheuttamastaan vahingosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.