Asunto-osan lukitus

KOSKELAINEN JUHA 27.07.2011 19:21

Ostin uuden Adrian puoli-integroidun matkailuauton 2009. Kaikenlaisia lastentauteja on ollut, mutta nyt kyselisin muiden kokemuksia asunto-osan oven lukituksesta. Se nimittäin tuntuu olevan prinsessanherkkä. Jos vaikka kääntäisit avainta normaaliakin varovaisemmin, niin lukon osat menevät sijoiltaan. Pari kertaa korjattu, mutta ongelma jatkuu. Mitähän voisi tehdä? Alunperinkin avaimen kääntämissuunat ovat omituisesti päinvastoin kuin normaalisti. Lukon vaihto, onko mahdollista ja mitä kustantaa? Vai olisiko vanha lukko entrattavissa pysyvästi kuntoon?

VÄLIAHDE JUSSI 09.08.2011 14:10

Myyjän kannalta on edullista mitä pitenpään katot sitä, paremmin vastuu siirtyy sinulle.3v ei myyjä taida olla myyny ikuisella takuulla, lukon vaihto, siistein tapa.

JANHONEN MATTI 09.08.2011 15:47

Hyvin monien matkailuautojen lukot ei itseasiassa ansaitse lukko nimeä lainkaan, ovatpahan vain varkaille hidasteita jos sitäkään.

Hyvin usein lukkkojen osat on muovia jopa kieltä myöten ja metallia saattaa olla vain lukkosylinterissä, avaimessa ja muutamassa hengettömässä jousessa.

Kokeile kasata se oikein ja laita kunnolla vaseliinia liukupintoihin. CRC ja muut vastaavat ei ole kun ensiapu, ei kunnon voiteluaine.

Ellei sekään auta niin sitten vaan uusi ja mieluusti parempi. Siinä vaan usein tulee se pirullisuus, että uusi lukko pitää sarjoittaa tai käyttää useampaa avainta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.