Asuntoauton korjauksesta

OJALA PAAVO 01.07.2011 12:22

Älkää ihmiset koskaan korjauttako Auton alustan puolta Aula-Caravanilla, Rovaniemellä. Käytin 4kk sitten auton etupyörän laakereitten vaihdossa. Toisen puolen laakeri meni rikki 2000tkm jälkeen. Eikä Aula-Caravan suostunut korvaamaan korjausta. Verstaan pojat olivat myötämielisiä mutta itse Johtaja on sopimaton palvelualalle. Syyksi he ilmoittivat etten ollut tuonut autoa heille korjattavaksi täten takuu ei ole voimassa. He eivät edes Laakeria suostuneet korvaamaan vaikkakin siinä oli syy. Minä ainakaan en suosittele kyseistä korjaamoa auton korjaamiseen, kylläkin asuntoosan.

HAAPANEN TIMO 01.07.2011 14:58

No mikset soittanut sinne silloin kun laakeri hajosi.

@timppa

OJALA PAAVO 01.07.2011 15:16

Koska olin vienyt auton Lapin-Autoon vuosi huoltoon sekä jarrupalojen vaihtoon. En osannut avistaa että kysessä oli laakeri vika. Lapin-Auto ei ilmoittanut etukäteen tehdystä työstä, joten en tiennyt etukäteen viasta. Heti autoa hakiessa selvisi syy, jonka jälkeen menin Aula-Caravanille. Lapin-Auto on hyvittänyt laakerin vaihto työt, mutta kun vika oli laakerissa joka oli räjähtänyt eivät ne korvaa laakerin hintaa. Kysymys on periaatteesta muttei Aula-Caravaani soitoista huolimatta ole korvanneet laakerin hintaa. Että se siitä Takuusta. Vaikkakin SKF laakereillakin on 2-vuoden takuu. Aulalla ei 4kk

SUOMINEN TAUNO 01.07.2011 17:04

En tiedä, mistä alustasta tässä on ollut kysymys, kun sitä ei tarina kerro, mutta ainakin Fordin kohdalla nämä takuukorjaukset hoituvat missä tahansa Fordin huoltokorjaamossa. Ei siinä pitäisi matkailuauton myyjää tarvita mihinkään.

Onko tuo Lapin-Auto sinun alustasi merkkikorjaamo?

VARTIAINEN URPO 01.07.2011 21:38

Nykyisin voi Uudenkin auton huollattaa muuallakin kuinmerkkikorjaamossa. Takuu on osillakin 2vuotta..Lähetä laakeri maahantuojalle tai ainakin ole yhteydessä suoraan sinne..

NIVA OLAVI 03.07.2011 22:12

Jos on niin kuin sanot, niin onpa Fordin systeemi muuttunut. Alle vuoden vanhasta omasta Hopasta hävisi takajarrujen pinnat alle 30 tkm:ssa. Meinasivat laskuttaa korjauksen mutta utelias kun olen, niin pyörin korjaamolla ja näin pöydällä Fordin kiertokirjeen, jossa sanottiin, että jos asiakas valittaa takajarrujen nopeasta kulumisesta, niin korjaustoimenpiteet ovat nämä ja nämä. Vein paperin työnjohtajalle ja laskuttamatta jäi. Pian tämän jälkeen tuli ongelmia etupään iskunvaimentimien ylälaakereiden kanssa. Taas tarjottiin laskua, jota en tietenkään maksanut ja Hoppa meni vaihtoon. Oli kerralla kolme Fordia, ensimmäinen, ainoa ja viimeinen.

KORHONEN ERKKI 15.07.2011 21:48

"Oli kerralla kolme Fordia, ensimmäinen, ainoa ja viimeinen. " Täytyypi laittaa korvan taakse:)

KILLSTRÖM NIELS 16.07.2011 07:26

Taitaa vanha sanonta vieläkin pitää paikkansa, että ei oo piika ihiminen eikä voorti auto, tä?

Ajelen viiulla.

HYTÖNEN RAIMO 16.07.2011 12:37

En sanoisi noinkaan.

Tällä hetkellä Ford Transit on Suomen myydyin pakettiauto ja hyvin pyyhkii myös Fordin henkilöautopuolella.

Fiat puolestaan on kummassakin listauksessa siellä taulukon häntäpäässä - minkähän takia?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.