Mistä hemmetistä niitä oikein tulee?

KNAAPI JUHA 17.06.2011 11:16

Tuolla itäisessä Virossa, Pepsijärven rannoilla oli käsittämättömästi hyttysiä, isoja ja pieniä. Ja mahdottoman kuuma viime viikolla.

Kattoluukut olivat auki ja samoin kaikki avattavat verkolliset ikkunat. Yöllä heräsin tappamaan hyttysiä. Eivät ne loppuneet vaan niitä oli enemmän kuin illalla. Suljin kattoluukut ja auton kojelaudasta tuuletusaukot. Ikkunat oli pakko jättää auki. Vaimo heräsi ja tappoi kaksi tuntia hyttysiä, Aamulla niitä oli useita kymmeniä. Seuraavana päivänä mentiin kiireesti Raid-kauppaan.

Kattoluukkujen poimullisesta hyttysverkosta saattaa polvillaan ryömien ehkä pieni hyttynen päästä läpi. Ikkunoitten verkot vaikuttavat riittävän tiiviiltä. Auton raitisilmasuodattimesta ei pitäisi mitään eläviä päästä sisään. Kaasulaitteita ja niiden ilma-aukkoja minulla ei ole. Jääkaappi on sähköllä ja Webasto työntää tarvittaeesa lämpöä.

MIstä hemmetistä niitä oikein tulee?

HALTTUNEN TEUVO 17.06.2011 15:17

Meillä kattoluukun verkko on ilmeisesti kyllin tiukka, mutta liian kapea luukun aukkoon. Ainakin sieltä niitä meille tulee.

NYBERG JYRKI 17.06.2011 16:55

Me oltiin samaanaikaan Vörtsjärven rannalla ja meillekin niinkuin neljään muuhun autokuntaankin hyökkäsi ötököitä auto täyteen keskellä yötä. En tiedä mitä muut teki kun lähtivät aamulla liukkaasti alueelta, muttä minä teippasin liesituulettimen ja vessan ilmanvaihtoventtiilin kiinni, senjälkeen on ötököitä päässyt vaan oven kautta joitain sillointällöin. Auto vaan on täynnä pieniä veriläiskiä, kun kaikki tapetyt ötökät on näköjään käyneet aterialla. Sähkölätkällä sai myös pirusti saalista. Lennu

Käyttäjän lisäys viestiin 17.6.2011 klo 17:06:08 Paikka näkyi olevan Järveveeren Puhkekeskus.

PUSSINEN JUKKA 17.06.2011 19:57

Viimekesänä Peipsin rannalla minä teippasin kattoluukun sivuissa olevat ritilät umpeen. Hyttysverkkoa ei ole ollenkaan Dethleffsissä noissa tuuletusritilöissä. Tuolta tulee läpi melkein kottarainenkin.

KUIKKA ARI 18.06.2011 09:43

Raidin patterikäyttöinen "puhallin" on ollut tehokas peli. Josko nyt kesällä pääsis sitten tosissaan kokeileen mihin se pystyy. Viime kesänä muut valitti Iso- Miehessä hyttysistä ite ei huomattu sisällä mitään koko yönä. Harmi vaan kun on ilmeisesti tuotanto loppunut, mutta paruunoita on vielä pari. @ri

LIIMATAINEN HANNU 18.06.2011 10:19

Käteisen uusi hallitus on syyllinen huttusiinkin! :-(

HIRVONEN MATTI 18.06.2011 18:21

Tämä toimii ihan oikeasti ulkonakin katoksen alla ja etuteltassa. Täysin hajuton ja helppokäyttöinen.

http://www.raid.fi/index.phtml?s=12

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.