jääkaappi ei jäähdy

MÄENPÄÄ TAUNO 16.06.2011 15:13

olikin mielenkiintoinen asia !!! tuo jäähtyminen, kaappi on kuskin puolella ja ainakin minulla auton ollessa TIELLÄ joka on vatupassissa on nokka alempana, joten myös jääkaappikin on vinossa eteenpäin, mutta kun se tekee semmosen asia että nämä ilman kompressoria olevien kaapien takana olevat kennot asettuvat vinoon väärään suuntaan, joten jääkaapin neste ei kierräkkään luonnon kierrolla kun on putket vinossa alaspäin, kuumiaa kyllä yli 100 asteeseen kaapin takana Kokeilimme Cartdaren huollossa suoralla hallin lattialla ei toiminut ajettuamme auto kiilojen päälle siten että jääkaappi on vatupassissa auton nokka nousi noin 10cm. rupesi heti jäähtymään voimakkaasti ja kennon lämpö putosi n. 75 asteeseen yläreunastaan.Nythän onkin onkelma miten saada kenno niin vinoon ette tuo auton nokallaan olo kompen-soituu, kaappi ei mahdu kolossaan vinoon koneistoa ei voi kääntää vinompaan ainut olisi siirtää se toiselle seinälle sisustukesen muutos ja vanhat reiät ulkoseinässä kompressorikappi.tässähän onkin jo takuuonkelmaa kerrakseen !!!!

KNAAPI JUHA 17.06.2011 11:51

Viittaat takuuongelmaan. Mitäs sitä pohdit?

Ongelma se lienee ainoastaan myyjälle. Sinä olet oikeutettu saamaan jääkaapin, joka on toimintakykyinen. Ongelma ei siis ole varsinaisesti teknisesti sinun pohdittaviasi. Anna määräaika korjaukselle tai vaadi vaihtoehtoisesti reilua hinnanalennusta.

Waeco esim. myy hyviä ja luotettavia sähkötoimisia jääkaappeja. Modernit kompresorivehkeet eivät aivan tolkuttomasti sähköäkään kuluta.

HAAPANEN TIMO 17.06.2011 15:30

Venekäytössä tuo ongelma on huomioitu, paattikaappien putkisto on loivempi.

@timppa

MÄENPÄÄ TAUNO 28.06.2011 10:51

jatkan vielä sen verran että maahantuoja ilmoitti että auto suoraan , eli KIILAT ETUPYÖRIEN ALLE haluanpa nähdä kun maahantuoja ajaa ko autolla jossa kiilat alla kun on vielä etuveto !!!!!!!!!!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.