Jääkaappiongelmat ?

NYBERG JYRKI 03.06.2011 21:44

Morjens, ei ole oma läppäri mukana mutta kirjoittelen Pärnun Konsen koneella, huomasin tuossa matkalla, ettei Dometicin jääkaappi-pakastin oikein kylmene kaasulla, sähköllä kyllä pelittää kunnolla. Lämpötilan säätimen valo näyttää vain yhtä alinta vihreetä vaikka kuinka säädintä pyörittää. Puhalsin polttimen paineilmalla ja hyvin näytää palavan, kylmää vaan ei tunnu kaasulla riittävän. Konsessa on tällähetkellä enemmän tuttuja karavaanareita kuin yleensä suomessakaan satunnaisella leirintäalueella, muttei ongelma ole ratkennut, olisko jollain lajikumppanilla heittää varmaa tietoa millä ongelma ratkaistaisiin. Koneella olen taas jonkun päivän päästä, saa nähdä, löytyykö apuja? Terveiset aurinkoisesta Pärnusta. Lennu

BRAGGE MARTTI 03.06.2011 22:12

Nuohoa polttimen putki. Pura poltin, ja puhhdista suutin. Se "prikka" siinä putken ja polttimen rungon välissä. Muista kiristää littimet kunnolla!

Jos nuo ei auta, niin sitten valtuutetuun huoltoon.

M.B

JALONEN KARI 03.06.2011 22:13

Olisko lämpötilan säätimen tangon pää murtunut ? Vedä ulos ja katso. Meillä oli tämmöinen vika.

NYBERG JYRKI 14.06.2011 17:35

Se tangon pää oli ainakin poikki, tosin piti vetää koko kaappi paikoiltaan ja purkaa jonkunverran, ennenkuin sai uuden 2 euroa maksavan osan paikoilleen, tuo kakkoskuvan keltainen akseli on uusi, kolmoskuvan rikkoutunut osa on tosiaan noin heppoinen, kuin kahden euron kolikkoon vertaa, hintakin sama. Tein homman itse, (pientä tiedontynkää jäljellä soliferin keikka-ajoilta)mutta huoltoliikkeen pihassa ja samalla suoritettiin kaasulaitteiden tarkastus, koska jouduin irroittamaan kaasuputken liitoksen kaapin ulosvetämisen yhteydessä. Nyt lämpötilan säädin toimii, toivottavasti kaappikin jäähtyy kuten pitää, selviää huomenna. Lennu

HAAPANEN TIMO 14.06.2011 17:42

Sanokaa mun sanoneen, nyt sitä tapin materiaalia on muutettu paremmaksi, uuden merkiksi on väri vaihdettu.

@timppa

KERTTULA PEKKA 14.06.2011 23:26

Minulla oli sama tappi poikki viime kesänä, sain kuitenkin vaihdettua uuden ilman kaapin irroitusta. Täyty kyllä katkoa nippusiteitä ja lievää väkivaltaa käyttää että sain sen eletronikka osan irti kaapin ylä osasta. Kaappi oli liimattu jollakin silikoonilla ulkoseinään luultavasti aika lujasti kiinni, kiinnitysruuvien lisäksi.

NYBERG JYRKI 14.06.2011 23:42

Tein niinkuin huoltoliike neuvoi, ilmeisesti ohjeet on tuntivelotuksen takia ja nythän sitä ei tullutkaan, kun tein työn itse. Kaasutarkastus oli muutenkin ajankohtainen niin hoitui sekin samalla.

Käyttäjän lisäys viestiin 15.6.2011 klo 23:26:55 Ps. Kaappi pelittää taas, mutta otin varalta uuden suutinpaketinkin (30€) mukaan, jos vanha alkaa reistailla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.