Pikku vinkki uusia auton avaimmia etsivälle.

SALMI JONI 23.05.2011 21:42

Itseä ärsytti ducaton stilettiavain ilman kaukosäätöä turhan iso murikka tarkussa.Vielä kun siihen lisää erikseen kaukosäätimen hälyyttimeen ja pahimmassa tapauksessa vielä webaston kaukosäätimen.On siinä tasku pullollaan. Käytetyssä autossasi (2004) oli ajan saatossa hukkunut alkuperäiset avainkoodit ja ilman niitä ei ammattilaisilla ollut halukkuuta tehdä edes pelkkää perusavainta. Sirun ohjelmointi olisi sitten ollukkin vielä monimutkaisempi ja kalliimpi tapaus. Sitten löyty ratkaisu englannista. Ota kuva avaimmesta ja lähetä se heidän nettisivujen kautta heille tai sähköpostilla. Niin minulla tuli kohta uusi normaali avain johonka siirsin stilettiavaimmen sisällä olevan sirun(Pieni lasiputki noin 10mm*4mm).Stiletti oli ruuvilla kiinni ja uudessa avaimmessa oli sirulle tarkoitettu paikka. Toimitusaika oli nopea uusi avain lähti seuraavana päivänä tilauksesta. Suoraan muuten en löytänyt ducato haulla sopivaa mutta SIP22T mallin tilasin ja hyvin toimii ;) Paikka löytyy tästä nettiosoitteesta. http://www.carkeyhelp.co.uk

Koko hoito maksoi 17.50€ ja sain mukana koodin avaimmesta lisähintaan.

KAUPPI ERKKI 24.05.2011 09:55

Hyvä jutska tuo linkki täällä näkyy maksavan tommosen stiletti avaimen teko 65 euroa mitä pidän aika kovana hintana vaikkakin se jyrsitään avaimen sivupintaan.

UUSITALO MARKO 24.05.2011 12:53

Viimeksi kun kyselin -03 Ducatoon avaimen teettämistä, niin avainsuutarit nostivat kädet pystyyn. Deltasta olisi saanut, mutta hekin olisivat joutuneet teettämään avaimen Italiassa. Hintaa uudelle aivaimelle olisi muistaakseni tullut yli 200 euroa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.