Huonosti kiinnitetty akku

VÄLIAHDE JUSSI 05.05.2011 22:50

Poltti laturin ja merkkivaloja pimeni hehkusta,polttoainemittari,käyntikierros mittari lämpömittari ja latauksen merkki valo. Uusi laturi maksoi 105€kua suunta rele 6€ ja 2 päivää töitä ,työn lomassa. onneksi noita saa tarvikkeista anturoineen.

RAUTAVUORI JORMA 07.05.2011 19:52

Ilmainen neuvo: kiinnitä akku paremmin.

VÄLIAHDE JUSSI 08.05.2011 15:36

Tuo on jo tyhty ja mittaritaulu vaihdettu kellolla oleva mutta, ei kierros luvulla oleva. Harvoin sitä vw.tä menee jotain rikki menee enenen 1200000 km nyt pääsi käymään näin, valitettavasti, oma moka. Olisiko jollain kamaratilla tuollaista mittari taulua myytävänä.

SUOMI SEPPO 08.05.2011 18:51

Olen aivan ymmällä ??? Mikä oli irti ja mikä meni rikki ? Mikäli akun napa oli löysällä niin rikkoiko se laturin ? Mikä rikkoi mittaritaulun ? Jos akun napa voi huonosti niin eipä se kai mittaritaulua käräytä ? Merkkivalot varmasti startatessa pimenevät jos kontakti akun navassa on huono. Onkohan tässä lähdetty uusimaan koko repertuaalia ihan turhaan. Jos akku oli vain huonosti kiinni, niin eihän se paljon muuta saa aikaan kun että se voi pudota tai saada aikaan oikosulun. Mitenkähän olisi käynyt jos olisi putsanut akun navat ja kiristänyt ne kunnolla eikä olisi tehnyt muuta ? @seppo

VÄLIAHDE JUSSI 08.05.2011 19:26

Sitä vikaa on tässä etsitty oikein olan takaa muttei, saatu selville.Tämä koelauta joka on nyr paikalla ei ainakaan haise,niin kuin edellinen teki, vaikka suunta valo on öljyn merkkivalon kohdalla ja ym mukavaa. Autossa ajovalot.pelaa samoin kärrykin kanssa, vika on vain koelaudassa. Se on sökö. Tartis saada "uusi" kierros luku mittarilla oleva.

TERVO JARI 08.05.2011 20:01

Jussi, mihinkä tarvit tuota mittaristoa/kojelautaa ?

Kuplaan ?

Ei tuollaisen "tietopaketin" perusteella jonka tarjoot viestissäsi voi sinulle mitään tarjota, kainet sen itsekkin ymmärrät ?

Autohajoittamoilta noita löytyy, Googleen vaan autosi tiedot niin rupeaa löytyyn osia ja kohtuullisen edullisestikkin . . .

VÄLIAHDE JUSSI 09.05.2011 00:17

Tossa vahemmassa mallissa mittaristo on kiinni 4jällä ruuviilla koe laudassa. Niissä voi olla myös muita erotuksia kuin pelkkä kello ja kiekkamittari. Olishan se mukava tietää jäljellä oleva polttoainemäärä ja yms Saahan no laitettua bilteman tarvikkeistakin jos ei löydy.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.