Hymer car

VAAJOENSUU PAULI 19.04.2011 11:55

Tämmönen Hymer car 3 matkailuauto olisi 90 luvun alusta, millainen korvausilman tulo asuinosaan tässä pitäisi olla kun on joku aikaisemmin sen poistanut.

VAAJOENSUU PAULI 22.04.2011 10:19

Eipäs tunnu että kukaan tietäs.

TERVO JARI 22.04.2011 11:14

Tälläisii ympärpyöreest kysyttyihin kysymyksiin ei oikein viitsi vastailla, koska annetut perustiedot on hatarat . . .

Onko kyseessä tuollainen :

http://camperissimo.haydon.eu/a-brief-history-of-the-fiat-ducato-hymer-car-3/

Itselläni on viime vuosituhannen puolelta oleva auntoauto Hymer integroituna, siinä on tilat kuudelle kulkijalle ja pohjasta ei löydy ainuttakaan ilmanvaihto aukkoa, edellinen kampe oli Detskun N-L 500 SK vaunu jonka pohja oli kuin "haulikolla ammuttu" reikiä täynnä ja sekin oli kuudelle asukkaalle hyväksytty, joten eroja noissa löytyy . . .

Jos pohjasta löytyy tukittuja, aukkoja avaa ne, sillähän asia on korjattu . . . Laita kuiteski verkko aukon piälle jot'ei tuu itikat tuppaan . . .

Noista vermeistä kun ei taho Googlellakaan löytää "räjäytyskuvia" jotka kertoisi noin yksityiskohtaiset tiedot . . .

KNAAPI JUHA 22.04.2011 12:50

Niinpä, mitä mahtaa tarkoittaa "korvausilman tulo kun sen joku on aikaisemmin poistanut".

Yleisesti ottaen, jos on kysymys pakettiauton ohjaamolle tehdystä vehkeestä, on se ohjaamo niin hatara, ettei liene tarpeen olla lisäreikiä.

HAAPANEN TIMO 22.04.2011 12:51

Näin on. Mun autossani on ovessa pieni ritilä ja kattoluukuissa tuuletusraot, siinä kaikki. @timppa

VAAJOENSUU PAULI 22.04.2011 15:46

No niin se on hymer car 3 ja vuosimalli 1991. Tarkoitan siis korvausilman tulo reikää asuinosaan, ja ainoa reikä pohajata löytyy vänkärin puoleisen penkin takaa kaksi reikää jotka on vierekkäin ja jossa toisessa on putki pohjan läpi. On vaan joku aiemmin tukkinut ne jollain ja sitten viellä leikannut pellin päällä olevaa pohjalevyä ja liimannut siihen viellä levyn päälle. Ilmeisesti nää vois olla korvausilmareikiä.

TERVO JARI 22.04.2011 16:42

Elikkä jos tuntuu sille että "happi loppuis", ei muutakuin palauta ilmanvaihtoaukko ennalleen, tuohon millaiset ne on olleet saat vastauksen Hymeriä myyvältä kauppiaalta, parhaiten häneltä joka on aikoinaan tuon kyseisen auton myynyt.

Itse olen kysellyt tietoja asuntoautostani Hymer sentteristä ( http://www.hymercenter.fi/ ) joka on tän myynyt edelliselle omistajalle ja tietojen saanti on ollut ongelmatonta. Tiedot siitä että ovat auton myyneet on ollut tietojen saannin tae, palvelu on ollut "mutkatonta" vaikka asun kaukana kyseisestä liikkeestä enkä ole käyttänyt koskaan heidän palvelujaan.

KNAAPI JUHA 22.04.2011 16:46

Eiköhän ilma riitä. Fiat -pakettiauton kori ja 20 vuotta vanha. Etuovet, iso liukuovi ja pariovet takana. Sisään tuulee niin että korvat lepattaa. Kannattais ehkä kysellä, miten saisi tiivistettyä...

VAAJOENSUU PAULI 23.04.2011 21:56

Että tää taitaa alkaa selvitä. Että nämä reijät jotka on, tykittu en ehkä tehty silloin kun auto on tuotu käytettynä saksasta ja katsastettu suomessa. On vaan ihme kun, ei sitten ole alhaalla ilmastointi reikiä missään.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.