Fiat Ducaton eturoiskeläpät

TAPANAINEN RAIMO 03.04.2011 15:08

Ongelmani on sellainen, että puoli-integroidun asuntoosan kulmaan etupyörät roiskivat kiviä, kuraa ja sohjoa. Kuskin puolella on vielä polttoainetankin korkkikin, joka tuppaa jäämään kuran ja sohjon alle. Autoni on vuosimallia 2010 Ducato Multijet 130 ja asunto-osa Burstner. Autossa on edessä sisälokasuojat iskarin kohdalle asti, mutta peräosassa ei ole kuin paljas pelti. Toivoisin karavaaniveljiltä neuvoa mitä pitäisi tehdä. Laittaa sisälokasuojat takaosaankin, rakennella erilliset roiskeläpät, jotka levittäisivät hieman lokasuojan reunaa ja samalla suojaisivat auton kylkeäkin, muu ratkaisu?

LEHTIMÄKI TAPIO 03.04.2011 16:00

Lokarilla oli ainaski viimekesänä -08 Ducatoon passelit sisäsuojat; kahta mallia, äänieristyksellä ja ilman. Lokarin sivuolta löytyy malliluettelo. Äkkiseltään en löytänyt uudemman mallin etusuojia, kysymällähän asia selviää. Puhelu tehtaalle auttoi viimeksi. Laitoin eristämättömät ja paksukta massaa alle, ei kuulu rengasmelu.

BERG LEIF 03.04.2011 16:33

Tässä on yksi ratkaisu. http://www.customtruck.fi/astinlaudat.html ja ääniristetyt koko-Lokarit roiskeläpällä maksaa 112 € pari.

SEILO JUHANI 03.04.2011 20:41

Minullakin samanlainen dukato,kurat roiskuu kopin nurkkiin. Sain lokarit oston yhteydessä ,ja kielsin asentamasta niitä paikoilleen.Puska radion kautta kuulin, että lokarit Raumalla tekee leveämmät etu lokarit. Soitin sinne lupasivat kysyä työ johdolta.Jättävät niin sanotusti leikkaamatta sivut. Ovat tälläiset tehneet foortiin.Omani ovat vieä asentamati, kun lupasivat otaa vaihdossa takaisin. Pitänee kysyä ovatko tekemässä leveimpiä.

JOKINEN ARI 03.04.2011 21:27

Fordiin saa näköjään myös pidemmät lokarit joissa on ikäänkuin roiskeläpät valmiina. Tarrassa taisi lukea Ford transit caravan. Kai sama rakenne onnistuu myös Ducatoon? Kauppa jossa on näitä : http://www.matkailuauto.info/tarjoukset.html

ÖGÅRD PÄRRE 11.04.2011 13:49

Ostin tarvikeliikkeestä parin etuläppiä, tulee kiinni mukanaolevilla kiinnikkeillä estää kuran roiskimisen sivuille, vähän oli tyyris 2 kpl jopa 7€

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.