Hobbyn sähköt

POHJANTÄHTI JORMA 27.03.2011 13:46

hävisivät, ainoa mikä toimii on sähkörappu ! Toskana 650 es vm.2009 seisonnassa Tammikuun lopusta viime maanantaihin peltivajassa. Keskiviikkona takuuhuoltoon ,"vanerit repsottaa" toisessa sängyssä. "Vieroituspedit".

MARTTILA RAIMO 27.03.2011 16:31

Edellisessä autossa Hobby/Ford oli myös sähköongelma, joka ilmeni apukuskin penkin alla olevan releboxin relesurinana. Vikaa yritettiin korjata merkkihuollossa kymmenkunta kertaa saamatta kuntoon. Yrittivät tehdä "kaiken" mahdollisen... Lopulta saivat hätäapukeinolla surinan loppumaan, mutta samantien vastaavasti ongelman koplaluksesta seurasi että astinlaudan automaatio lopetti toimintansa. Yritin hyvällä ja vähän pahallakin saada vauhtia asiaan, sillä autossa oli takuu voimassa koko ajan. Sitten huollossa ehdotettiinn että auto on pakko toimittaa tehtaalle korjattavaksi. Auto on hankittu käyttöä varten, eikä seilaamaan valmistusmaassa kuukausikaupalla.

Kun mitta tuli täyteen, päätin vaihtaa merkkiä ja sovittiin kauppa uudesta autosta sillä ehdolla että Hobbyn myyjä vastaa uudelle liikkeelle takuukorjauksesta siitäkin eteenpäin.

Ajoittain tuntui siltä, kun ongelma ilmeisesti oli niin vaikea, että takuukorkauksessakin pelättiin jo etukäteen, että koskahan se taas tulee huollon harmiksi asiansa kanssa. Ja eipä ollut huollon motivaatio kovinkaan innostunut koko aikana.

Myynti ja huolto oli samassa firmassa. En kuitenkaan viitsi tuoda liikkeen nimeä esille näillä sivuilla...

MARTTILA RAIMO 27.03.2011 16:35

Niin, pitipä vielä täydentää... Pelkään autossasi samaa ongelmaa: jos astinlautaongelma "korjataan", sen seurauksena alkaa relesurina, eikä siinä auta, vaikka koko relesysteemi vaihdetaan useampaankin kertaan. Todennäköisesti suunnitteluvirhe?

POHJANTÄHTI JORMA 27.03.2011 16:54

Raimolle: En ole ainakaan vielä huolissani niistä sähkö-ongelmista, kaikki toimi kun viimeksi Tammikuulla olin pidemmällä reissulla. Tämä vika on tullut siihen seisonta aikana. Saattaapi olla simppeli vika tai sitte ei:))

MARTTILA RAIMO 27.03.2011 19:06

Ok. Toivotaan, että sun ei tarvi taistella puoltatoista vuotta ongelman kanssa. Joka tapauksessa olisi kiva tietää, mikä juttu autossasi temppuili. Laitappa vaikka tietoisku myöhemmin tähän samaan ketjuun??

POHJANTÄHTI JORMA 27.03.2011 19:31

Saa nähdä olisiko Fiat yhtä hankala tapaus kuin Ford, vaikka eihän noilla alustoilla pitäisi olla mitään merkitystä kyseisessä tapauksessa. Ilmoittelen täällä miten kävi.

POHJANTÄHTI JORMA 30.03.2011 17:03

Vika oli näyttö / käyttöpaneelissa, selainen löytyi hyllystä ja asennettiin heti takuuseen. Näitä on vaihdettu aina silloin tällöin ovat kai "vikaherkkiä" :( Myös sängyn pääty vaihdettiin uuteen sekin takuuseen. Pienet kehut hyvästä palvelusta olisi kai paikallaan, mutta sanotaan vaan kiitos kaimalle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.