Secu Motion jäässä

HYRKÄS KARI 28.02.2011 19:52

Tänä amulla pakkasta n 12 astetta niin Secu Motion oli "jäässä" ei alkanut lämmitys pelaamaan eikaä liesi syttynyt, niin pähkäiltyäni arvelin säätimen olevan jäässä. Lämpöisellä märällä rätillä sitä lämmittelin niin rupesipa se pelamaan, ihan vihjeeksi toisille jos näin käy.

NYBERG JYRKI 28.02.2011 20:36

Secu Motion kaipaa pohjolan oloissa lämmitysvastuksen, paikkakin on valmiina. Trumasta löytyy "kuulemma" suoraan paikkakin liittimelle, Aldessa joutuu virran ottamaan jostain sopivasta kohdasta. Näitä vastuksia on viimepäivinä laiteltu varmaan useampaankin Secuun juuri tuon jäätymisongelman takia. Tilaamalla saa tai lähimmästä hyvinvarustetusta caravan-liikkeestä. Lennu http://www.kamafritid.se/pdf/08006F.pdf Osa GTR53101-01

TALHOLA MATTI 15.02.2014 13:57

Lähes kolmen vuoden kokemuksella voin sanoa ettei Secu Motionin ongelmat johdu jäätymisestä,koska ne esiintyvät kaikissa lämpötiloissa,myös kesällä. Ongelmahan on se että Trumaa kaasulla käynnistettäessä se katkaisee kaasun tulon,vaikka jääkaappi olisi jo kaasukäytöllä. Takuuaikana laite uusittiin,vailla tulosta,samalla tarkistettiin sen sopivuus k.o käyttöön,ja sitten sanottiin ettei mahda mitään,kun ei toiminut vieläkään. Niinpä jouduin tekemään sen kuittausmahdollisuuden sisältä toimivaksi,kun kyllästyin hyppäämään pullokaapilla,näin se sentään tapahtuu raottamalla sivusohvan kantta ja vetämäällä vivusta.Secu Motion on esimerkki toimimattomista osista joita matkailuajoneuvovalmistajat laittavat/joutuvat laittamaan tuotteisiinsa.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 15.02.2014 15:38

Kyllä se myös jäätyy, itse asensin Eis-ex vastuksen ja siihen loppui jäätymisongelmat. Kokemusta laitteesta on seitsemän vuoden ajalta, lämmitysvastus on ollut talvella käytössä neljä vuotta.

http://www.siilincaravan.fi/verkkokauppa/tarjoukset.php?lTuoteTunniste=40

Toinen ongelma on että Trumaa kaasulla käynnistettäessä se katkaisee kaasun tulon. Ongelman olen itse arvellut johtuvan siitä, ettei Truman magneetti venttiili pidä painetta viikkoja, vaan putkesta sulkuventtiilin ja Truman välillä katoaa paine. Kun avaa Trumalle menevän hanan laukeaa letkunrikkoventtiili, koska paine putoaa nopeasti.

Kun Truman on saanut/ottanut käyttöön ei ongelmaa esiinny, mikäli Trumaa käyttää edes muutaman päivän välein, esim reissussa ei ole koskaan tullut ongelma vastaan.

HAAPANEN TIMO 15.02.2014 17:18

Jospa Matin autossa on liian Secu liian pienellä virtauksella, niitähän kolme eri mallia.

@timppa

LEPOLA SAKARI 15.02.2014 17:32

Toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia Secun kanssa, Trumaticin lämmitys ja käytetty on kylmimmillään -28 c.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.