Televisioni aiheuttaa pakkaset?

HALTTUNEN TEUVO 20.02.2011 12:17

On se tuo uusi tekniikka kyvykästä. Television käyttö alentaa auton sisälämpötilaa vaikka kädellä kokeillen televisiosta tulee runsaasti lisälämpöä.

Epäilen koko Suomen lämpotilan laskeneen television lämmön seurauksena. Ettei pakkaset kovin ärhäköidy, käytän tv:tä mahdollisimman vähän. :). Mutta sopisko tv:n lisäkäyttö ilmaston lämpenemisen estämiseen?

RAUTAVUORI JORMA 23.02.2011 21:28

Morjens Teuvo! Onkos tässä joku kompa kätkettynä vai mitä? Jos oikeasti kysyt, niin veikkaisin että se lämppärin laite joka haistelee auton sisälämpötilaa on tv:n lähellä. Terveisiä, ollaan vielä entisillä seuduilla, nyt rantacampingin vieressä pohjoispuolella. Huomenna nenät kohti pohjoista.

HALTTUNEN TEUVO 24.02.2011 11:33

Terve Jorma! Eihän voi väittää Buerstnerin munaavan niin, että asentaa termostaatin 30 cm tv:n yläpuole, purkamatta rakennetta. Siinä anturin ilmanotto kuitenkin näyttää olevan. Mutta, jos sittenkin DiVision vaikuttaa ilmastoon, tai ...

ISOMÄKI KAI 24.02.2011 13:17

Hehee... Laita nyt ihmeessä jo se telkku pois päältä, täällä Suomessa ei pakkaset ala hellittää muuten ollenkaa. Onneksi teillä siellä on ainakin ovet kiinni, kun ei tunnu kovempaa vetoa (tuulta) täälläkäänpäin... 8D

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.