Uudet sivu, osa 2

HÄNNINEN JUKKA 03.02.2011 19:10

Kyllä me vanhat pierut pärisemme heti kun vähänkin morkkaamisen aihetta ilmenee.

Minä menin itseeni ja soitin Liiton päällikkö Piiroselle ja kysyin tästä saitin teon meinigistä.

Sain asiallisia vastauksia ystävälliseen sävyyn. Tietty pyrin itsekin kysymään asioita enkä vain roakkumaan arvosteluja.

Parannuksia on jo tullut monia, ja vielä useampia emme ole edes huomanneet. Vähänkös minua läyläisi, kun totesin itsekseni, että Olli, Allu vaari ja Rautzi olivat ihan oikeassa kun varoittelivat hätiköiden mollaamisesta.

Tekevät siellä töitä tän saitin eteen ja yrittävät parhaansa mukaan aikaansaada kompromisseja meidän erimielisten mieliksi.

Hyvää ratkaisua etsitään mm. toimivan kommentin kommentin löytämiseen ja se toteutetaan heti kunhan ensin löydetään se toimivin.

Meiltä kuulemma otetaan paljonkin yhteyttä toimistoväkeen, ja meille vastaillaan kyllä. Jostain syystä näistä yhteydenotoista ja niihin saaduista vastauksista täällä ei juuri kerskailla, ei puhuta, ei seetana kyllä kerrota niin mitään. Mutta pierrä pörryytellään kyllä moitetta kystä kyllin.

Soitelkaa ite ja kyselkää jonsette usko !

LIIMATAINEN HANNU 03.02.2011 19:32

No uskotaanhan myö, kyllä kyllä, mutta silti medän ikiaikainen nautintaoikeus on marmattaa, kaikesta uuvesta etennii! Soon maan tapa. Ja maassa maan tavalla tai ... enpä sanokaan.

HAAPANEN TIMO 03.02.2011 19:59

Tosi on, sivusto on paljon muutakin kuin keskuteluosiot. Tähänkin tottuu hetkessä. Vihjaisitko "Aina tiellä" slouganista? @timppa

SILMUNEN HANNU 03.02.2011 20:05

Vaikka tottuisikin ulkoasuun, silmä ei valitettavasti totu tähän harmaaseen värimassaan, minkä vihreän sävyistä ei edes tajua minkä ketjun on jo avannut ja mitä ei. Mutta masentava, todella masentava mieli tulee tästä yleisilmeestä ja sen värimaailmasta:(

t.Kaarina

HÄNNINEN JUKKA 03.02.2011 20:14

Sitähän samaa nautintoa meille lupasi ja siihen kannusti Piilonenkin, Kyllävaan hän meidät tuntee, aika hyvinkin, Veljeni Hannibal. Ja hyvä ettet enempää sanonut, sillä nousviikolla mä lähen enkä palaa ennenkuin käki kukkoilee.

Timpalle: en mä kehannu .. -enää ..

LINDBLOM ALF 03.02.2011 20:21

En nyt ymmärrä noitten värien haukkumista. Vaikka olen jo ikäimmeinen, ei ole minkäänlaisia vaikeuksia eroitta niitä toisistaan ja tekstin luen vaivatta.

HÄNNINEN JUKKA 03.02.2011 20:43

Kaarina, tämä väriasu on kieli poskella laadittu kompromissi. 50% jäsenistä tahtoo hyvinkin värikylläiset sivut, mutta toinen puoli, sekin 50% vaatii mustavalkoista. 0% ei ole mitään mieltä.

JORVA OLLI 03.02.2011 20:54

Joo Jukka,Sinä se rohkea olet! Hyvä jätkä! Näin ne asiat selviviävät kun on keksitty tuo puhelinkin, millä soittelee. Itse olen myös soitellut Timon kanssa ja käynyt juttusillakin asioista ja palaute sieltä on selvä. Ei ole mitään järkeä sotkeutua näihin saittikiemuroihin, kuten Viisas Rauzi täällä jo aiemmin kertoili.

On rauhoittavaa tietää työnteosta hyväksemme, kyllä se siitä pojjaat!

Mutta nuo värit, ne on kyllä lapsenpaskan värit, vai mitä sanot Timo P.

LIIMATAINEN HANNU 03.02.2011 21:14

Mie olisin kyllä fifty/sixty mieltä että huonot värit. Onkohan käytety jonkun kyökkisykolookin konsultointia näissä väreissä. Ihmisen mieli kun 'ottaa kantaa' väreihinkin. Nämä ovat mitäänsanomattomat värit ja ärsyttävät juuri sillä ominaisuudellaan. Värien vaikutuksista löytyy kyllä ihan tiedetekstejäkin, tutkimuksia miten värit vaikuttavat ajatteluun, suhtautumiseen jne.! Itselleni tulee mieleen keskitysleirin värit, germaanien lomaleireissä. Puistattaa.

HÄNNINEN JUKKA 03.02.2011 21:33

Kompromiss SFC 2011 .

Mutta tämä lukemisen silmille käyminen, josta Bruder Hans jo tuohtui, se on mulla sama juttu. Mullakin on tuo ylifaktorin ammattisormus ja muutenkin pukstaavien kanssa letraillu, niin en ymmärrä mistä moinen johtunee.

Nojoojoo, isoisältä se on peritty.

VALTONEN MARTTI 03.02.2011 23:26

Onko mun pakko olla Kaarinan kanssa kerran samaa mieltä vaikka hään on aina kaikesta eri mieltä ... no menköön, kun on kerrankin ihan oikeassa. Mahtaa nää väritykset olla vaikeita esim värisokeille, tosin ei ole valituksia kuulunut.

SILMUNEN HANNU 04.02.2011 00:16

Martti Martti, mitä jos se oletkin sinä joka olet eri mieltä kaikesta!?:)

Mutta, Jukka myös, vaikka tämä oliskin kompromissi, voisi se olla toteutettu toisin! Sillä värillä on väliä, voi olla rauhallinen olematta masentava. Näitä sivuja ei vain tee nyt mieli avata, ja väritystä joutuu katselemaan tätäkin kirjoittaessa, puhumattakaan tästä pohjan ja tekstin ja niiden vauvankakan vihreän sävyistä, mitä huonommalla näytöllä (himmeä valaistus esim akun säilymisen vuoksi) ei erota ja parhaimmallakaan näytöllä ei väreistä käy ilmi mikä tarkoittaa avattua ja mikä jo luettua, toisin kuin vanhassa.

t.Kaarina

HAARAKANGAS ALLAN 04.02.2011 07:50

Kyllä väreillä on merkitystä......

Vihreä = rauhoittava Sininen= kylmä Punainen= Energinen Keltainen= Neutraali Violetti= Kiihoittava, suorastaan mielipuo.....

Mitähän väriä täälläkin pitäisi erityisesti välttää? Käyttäjiä ajatellen....

Allu vaari

LIIMATAINEN HANNU 04.02.2011 09:03

No tietysti sitä vaiolettia, ainoo vaihtoehto! Allu vaari hei!

HAARAKANGAS ALLAN 04.02.2011 17:27

Konsuli Hannu!

Eihän meillä huolta degeneroitumisesta... Heti huomaamme mistä jatsari puristaa. Muistat varmaan markka-aikana ne violetit, isot setelit. Ne ukkospilvenväriset. Ne oli niitä, jotka heti hupenivat lompsasta..... Jälkikäteen äkkäsin, että se olikin vain alitajuista psyyken suojelua.....

Allu vaari

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 18:49

Allu ei suinkaan näitä tarkoittane?

HAARAKANGAS ALLAN 04.02.2011 20:48

No niin konsuli Martti!

Juuri noita. Olivat aikoinaan todellista "voimapaperia..." Mutta se vasta oli oravannahkaa , se jossa oli sellainen silmälasipäinen skinhead ja muistaakseni takana Kolin kansallismaisema. Numeroina oli muistaakseni vitonen ja pari nollaa... On sulla vielä sellainenkin?

Allu vaari

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 20:53

Silloinen varallisuustasoni ei olisi sallinut jemmata sellaista "voimapaperia" enkä kyllä väittänyt tätäkään olevan mutta kuvan jotenkin kehittelin.

HAARAKANGAS ALLAN 04.02.2011 20:57

Hymm, hmm....

Et kai vaan ottanut kuvaa painolaatasta? Jos otit, niin kuulostaa hurjalta...

Allu vaari

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 20:57

Aivan hölmöä että nykyinen satku on arvokkaampi kuin silloinen "Urkki" ja näppituntumalla ei kyllä nykyisellä satkulla saa läheskään sitä mitä sai Urkilla vaikka inflaatio satkun elinaikana on ollut aika pieni (muka)

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 21:00

"Painolaatasta?" jos kiellän kaikki luulee että valehtelen jos myönnän kaikki luulee että puhun totta, syyttäjäkin. Tästä ei enää puhuta!

HAARAKANGAS ALLAN 04.02.2011 21:07

Maailma on niin muuttuva. Katselin uudestaan sitä kuvaa. Se totinen körttiläismies on jotenkin tutun näköinen. Lisäksi siinä taisi olla sen poliisin pojan nimmari. Sen Holkkerin Harrin puumerkki... Ihan aidolta näyttää. Niin, se ostovoima. Kuka olisi markka-aikana halunnut maksaa surkeasta esson paarin sumpista 12 markkaa? Ja vielä itse kantaa tiskit... Seuraavassa virtaviivauksessa asiakas vie tiskit keittiöön ja asettaa ne koneeseen. Jos ei tee sitä, niin osakkeenomistajat ja markkinavoimat hermostuu...!

Allu vaari

JORVA OLLI 04.02.2011 21:15

Jou Allu, kuka maksoi markka- aikaan 90:- auton pikapesusta? Tai konsertin narikasta 12:- markkaa.

No, vanhalla saitilla kiersi aikoinaan juttu pohjoisen pikaparkista, rouva keksi idean. Eurojen tullessa valuutaksi, muutti vain valuutan tunnuksen ulkomainokseen. Mikään ei muuttunut.

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 21:18

Just tälläisissa pienissä asioissa "eurokorotukset "on olleetkin kohtuuttomimpia. Ajattelepa esim leipomotuotteiden hintoja, verrattuna markka-aikaan. Sanoisin että ihan "teltasta" ja syvältä! On se hyvee kun ei se Rautzi ole nyt näit lukemassa nukkuu näes, kohta lähtee ja unohtaa tietsikan kotiin. Kunhan ei kameraansa se olis tosi vahinko.

HAARAKANGAS ALLAN 04.02.2011 21:27

Konsuli Olli!

Ei todellakaan kukaan! Numeroilla on aina rahvasta hämätty. Jo lapsesta pitäen. Minullakin laulunumero oli viisi. Vaikka esittämäni joiku oli hieno biisi! Mielestäni laulan ihan menevästi mukiin. Vain kissamme tulee hätääntynein ilmein katsomaan....

Konsuli Martti! Ei niillä laatoilla enään mitään tee.... Se paino on viety pois! Sen mukana lähtivät sitten ne Painonvartijatkin....

Allu vaari

JORVA OLLI 04.02.2011 21:27

Joo Martti, mutta eikö ole kohtuutonta, että me vain maksamme ne tosta noin! Per....!!!!!!!!!

No, itse olen jättänyt protestia esim. ABC:n palautelootiin: " Kiitos siisteistä vessoista, kahvia ja einestä en nauttinut, oli omat eväät ja hyvä parkkipaikka juoda ne ".

SALO MARKKU 04.02.2011 22:03

"SILMUNEN HANNU" Mitähän jos et piloutuisi " Kaarina " nimen taa vaan esiin´tyyisit omana itsenäsi olisit paljon uskottavampi.

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 22:28

Niin Allu ja Olli, minäkin olen protestoinut eli vähentänyt pullan kulutusta, leikkaan puolet ohuempia siivuja. Vieraat, tai siis tuttavat kyllä ihmettelee salaa että "on ne nuukia" kun ei aina muista niille paksumpia laittaa. Eikös Allu ne "Painonvartijat" mennykin velka saneeraukseen, oisko se laattojen hävitys senkiin aiheuttanut.

VALTONEN MARTTI 04.02.2011 22:31

Salakielisanoma: Kas,Hyyrinä!

SILMUNEN HANNU 04.02.2011 23:57

Voisinhan olla Martti ihan hys hys mutta alkaa jo naurattaa tämä joidenkin vainoharhaisuus:)

Ja muuten, oranssi on keskustelua ruokkiva väri...eiks nää ollut ennen oranssit...

t.Kaarina

VALTONEN MARTTI 05.02.2011 00:10

Ymmärsit yskän, ja lienet oranssista oikeassa, Kaarina

HAARAKANGAS ALLAN 05.02.2011 08:00

Huomenta konsuli Martti!

Pianonvartijat luultavasti totesivat homman toivottomaksi. Tai sitten apaja pieneni kun pottia tuli rohmuamaan ne Leventäjät. Ääh, tietysti Keventäjät. Niillä sitten onkin hieno se bisnes idea. Valtakunta on täynnä roska-/ pikaruokapaikkoja. Ja kevennettävää riittää. Ruokakaupoissa on lähes bunkkerimaiset virvoitusjuoma käytävät.... Koulujen välitunneilla keskenkasvuiset taapertaa puolinukuksissa energiajuoma- tai kokispullot pikkukätösissään. Toisessa kännyssä tietysti puhekapula. Maa on täynnään "omituisia höpöttäjiä!"

Niin, ne Keventäjät keventää lampaiden omaatuntoa ja kukkaroa kivasti siinä samassa. Vielä tulee aika jolloin todetaan "kevyttuotteiden" olevan suuri kupla. Ranskanmaan ruokakaupat eivät pursuile kevyttuotteita ja kansalaiset ovat varsin sopusuhtaisia, terveitä ja pitkäikäisiä....

Taidanpa pistäytyä taas tuolla jääkaapilla....

Allu vaari

KERTTULA PEKKA 05.02.2011 12:28

Tämä saitti liittyy kyllä aika vähän matkailuauto sivuille, mielummin jäsenkeskusteluun...

LIIMATAINEN HANNU 05.02.2011 12:48

So what?

AHONEN KAI 05.02.2011 14:39

http://www.karavaanari.org/ näyttää aika toimivalta tähän verrattuna.

PALIN MATTI 05.02.2011 15:28

Uudet sivu, osa 2 4.2.2011 klo 22:03:43 SALO MARKKU "SILMUNEN HANNU" Mitähän jos et piloutuisi " Kaarina " nimen taa vaan esiin´tyyisit omana itsenäsi olisit paljon uskottavampi.

Ihan mielenkiinnolla odotan sitä päivää, että tämä Salo kasvaa aikuiseksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.