Asuntoauto koira-autona

JUVAKKA ERJA 02.02.2011 23:07

Pähkäilen tässä edelleen asuntoauton vaihtoa... Haluaisin kuulla tai mieluusti jopa nähdä kuvia, minkälaisia virityksiä on koirallisten karavaanareiden matkisautoissa.

Nyt siis itse miettinyt takatalliversiota, josta kulkuyhteys sisätiloihin. Onko takatalli liian pimeä, kuuma tms.? Kokemuksia?

NOUSIAINEN ASKO 03.02.2011 16:29

Pimeähän se takatalli on jos ei ole ikkunaa ovessa ,luukusta asuntopuolelta tulee vähan valoa jos on auki. Kesähelteellä voi olla kuumakin, meidän tollero ei ole siellä matkustanut. Täytynee ensi kesänä kokeilla onnistuuko ja suostuuko siellä majailemaan. Sitten joissakin Caravan näyttelyissä olen nähnyt takatallin painorajoituksen max 100 kg.

PUTTO TUULA 03.02.2011 17:42

Kyllä ainakin meidän "pojat" matkustaa etupenkien takana molemmat kiinnitetty asuinosan turvavöihin. Takatalli voi olla hyvä lepopaikka leiriydyttäessä, mutta ajon aikana ainakin 7.4 metrisessä autossa ei mikään miellyttävä ja rauhallinen paikka (voit kokeilla itse menemällä takaosaan ajon aikana (ei sallittua)). Tietenkin koiria on erilaisia, mutta meillä on joskus aikoinaan ollut matkapahoinvointia koiran ollessa lähellä taka-akselia. Terv:Timppa Ps.ainahan takatallin oveen voi asennuttaa ikkunan, jos koirat muuten viihtyvät siellä.

RUOHONEN NIINA 03.02.2011 18:32

Hei Erja Mulla on pisooni ja iso takatalli, mutta ei se ole koiran paikka.Ilman vaihto ei riitä saattapi käydä huonosti.Meillä koira matkaa aina mukana,hänellä on oma paikka tämä toimii meillä. T:Niina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.