VOIHAN P........LE !

NIEMELÄ KARI 30.12.2010 22:44

Tuli tänään pakettiauton verolappu Pösöö vm. 2005 loppusumma 391 € . Eli pakettiautot jotka on rekisteröity ennen v. 2008 verotetaan painon/ kantavuuden mukaan . Onko tässä enää mitään järkeä kun maksat pakusta/matkiksesta vuodessa veroa lähes 1000 €, 84 € kk. Markkoja ei enää ole mutta kumminkin 500 mk kk. Ei ole ihme että on palattu 70 luvun tasolle .

JOKINIEMI PETRI 30.12.2010 23:05

voi p...lle. Olet kyllä oikeessa rupee oleen melkosen tyyristä hommaa.

VÄLIAHDE JUSSI 30.12.2010 23:11

Nehän ovat DNA:lta ottaneet mallia, oota nyt 2-5 loppulaskua. Kyllä mukava on nyt ajella, riiseli pököllä. Rekisteröi huolto tai kourma-autoksi se jos paino riittää.

VALKAMA MARKKU 30.12.2010 23:25

Nafta on persaukisten polttoaine.

TIENHAARA ERKKI 31.12.2010 00:37

Ny alkaa monellakin saitilla julkitulleena aika, joka herättää ih misissä ajatuksen onx täs mitään järkee, funtsikaa maksetaan jo- honkin valtion pussiin summia, jotka "etelänhetelmät" korjaa. Saa tana ei riitä isiemme maksamat sotakorvaukset, ny pitää vielä si- joittajaekonomistien munauksetkin korvata.

NIEMELÄ KARI 31.12.2010 07:29

Niin tämäkin veronkorotus tulee lopulta meille kaikille maksettavaksi kun pakettiautot on pääosin yritysten omistuksessa,siirtyy kuluttajille tavalla tai toisella ajat naftalla tai bensalla .Tienetusta eurosta ei taida enää jäädä kun 20 snt kukkaroon kaikkien verojen jälkeen. Hyvää Uuttavuotta kumminkin vaikka ottaaki pattiin !

HYRKÄS KARI 31.12.2010 08:57

D-vero niinhän siinä kävi kuin n. vuosi sitten ennustelin tällä palstallakin,uutisten mukaan että D-vero (=käyttövoimavero) tulisi alenemaan ja naftan hinta nousemaan n. 30 senttiä eikä se varmasti koskisi paketti- ja matkailuautoja ,niinhän siinä kävi se koskee vain henkilö- ja kuorma-autoja. Mutta nyt on pohjat luotu veron alennuksin ja odottelemaan vain 30 sentin naftan hinnan korotusta. Sitten kun dollarin kurssi euroon nähden tasoittuu ja saadaan nuo energiaverot kohdalleen niin nafta maksaakin n 2 euroa litralta että tälläiset ovat ennustaja eukon uudenvuoden näkymät.Tämä lisäksi tonnipohjaiseen perusveroon niin hintaa tuntuu tulevan.Mutta naapurini kommentin mukaan "ihmeessä ois jos ei olis rahhoo.

LIIMATAINEN HANNU 31.12.2010 09:45

'Rahhaa on vähän, mutta vähän sitä pittää aina ollakin'!

Euron kurssi on dollariin nähden laskussa, ja taitaa pysyäkin pitkään, nämä EU:n talousongelmat nääs, joten polttonesteiden hintaan on vain korotuksia tulossa. Aina löytyy se 'hyvä syy' miksi korotetaan!

Mutta onhan ne aina varmat verolypsylehmät, viina, tupakka, autoilijat, omakotiasujat! Vielä kun panevat maksuun sen järjettömän 'asuntoetu' veron, veroa kun asuu omassa asunnossaan, niin ollaankin sillä samalla 'kehityksen' tiellä mitä ovat jo Rååtsissa. Vanhat ihmiset ovat pakotettuja myymään omakotitalonsa, eläke ei riitä asumiskuluihin. Kun vielä syödäkin pitäisi. Lääkkeetkin ostettava. Uusliberalismista uussosialismiin, heureka ja eläköön!

Milläs sitten ostat pensat/dieselit?

VELASCO DAVE 31.12.2010 10:29

Turha itkeä kun p..kat on jo housussa.Kuka kehtaa myöntää viime vaaleissa äänestäneensä noita puolueita jotka runnoivat läpi tuon täysin epäoikeudenmukaisen verolain.Minä en äänestänyt enkä missään nimessä keväällä äänestä!

VELASCO DAVE 31.12.2010 10:32

Siis en ääntäni noille kahdelle isolle puolueelle anna vaan annan...

PUUMALA RAIMO 31.12.2010 10:52

Kai te saitte tuloveroista sen verran helppotusta että on vara maksa pienet dieselveron korotukset.tamä on just se suunta tasaveroille mistä jotkut haaveile.Eikös se olis oikeudenmuikainen vero kun se olis sama kaikille.Parasta olis että annetais samansuuruinen verosumma kaikille maksettavaksi .Eli noin kympitonni per nuppi .sama kaikille eikä sitten mitään muuta maksuja.Oikeudenmukaista Häh? Tämä oli huumoria Hyvää Uutta Vuotta Kaikille T Raimo

JANHONEN MATTI 31.12.2010 11:25

että Suomi on Terawatti-Maurin ja vihreiden johdolla ampunut itseään jalkaan. Suomi on etupainoisesti - oikein Euroopan mallimaana - viety mukaan kaikenmaailman vöyhötyksiin, joiden seurauksena liikenteen ja asumisen verotusta ja muita maksuja on jumalattomasti korotettu ja korotetaan edelleen.

Ja logiikkakin on ihan kohdallaan vaikkapa tuossa asumisessa. Kaikki kynnelle kykenevät ns. asiantuntijat vannoo, että ilmasto lämpenee, josta loogisuuden mukaan pitäsi seurata lämmitysenergian kulutuksen lasku. Mitä tekee maan hallitus. Se pakottaa lainsäädännöllä tekemään asunnosta "pulloja", mikä korottaa uusien asuntojen ja peruskorjausten hintaa merkittävästi ja kuin pisteeksi iin päälle pamauttaa kohonneiden kustannusten päälle alv´n korotuksen. Kukahan tämänkin hulluuden lobbasi lain tasolle saakka?

KAUPPI ERKKI 31.12.2010 13:07

Monenkohan EU maan velat tossa hetemäen vero uudistuksessa on laskettu mukaan suomen kontalle.

Näyttää kyllä pahalta täällä maaseudulla kun pitää alkaa maksaa vuokraa omakotitalossa asumisesta kunnalle kiinteistöveron muodossa kunnallisvero jää kai tälle tasolle kuten palkkaverokin.

Mutta verottajan mottohan onkin että tyhjästä on hyvä nyhjästä.

HEIKKINEN JUKKA 31.12.2010 13:21

Niinpä, VEROMME nousee nousemistaan. Meidän äänestämämme edustajammehan vei meidät EU;n. Rahoitetaan nyt puolta eurooppaa. Nyt ei päästä siitä eroon edes ....lla. Valtiolla on rahaa kyllä "yllin kyllin".Rahaa on mm. Sotimiseen Darfuriin ja Afganistaniin. Rahdataan kalustoa hirveät määrät ympäri maailmaa, laivoja myöten. Kotomaassa ei ole varaa mummuja ja pappoja hoitaa. Autoilijoilta kerätään hirveät verot, mutta tieverkosto muilla kuin valtaväylillä alkaa olla eu;n surkeimpia. Muissa Eu-maissa rakennetaan uusia liikenneväyliä ja korjataan uusia eu-rahoilla, meillä ei.Tulkinneet vissiin "köyhäinavuksi". Energian tulevia hintoja ei uskalla edes arvailla...

TUOVINEN PENTTI 31.12.2010 13:39

Äänet tulevissa vaaleissa persuille,oppositio oli vastaan CO2-korotusta.

TIENHAARA ERKKI 31.12.2010 13:49

Joo, sit vielä, kun aletaan omassa asunnossa asumisesta, tarkotan esitettyä asuntotuloveroa.

VÄLIAHDE JUSSI 31.12.2010 14:28

Eihän täällä keskellä kaupukia oomittää hättää,mutta maaseudulla perukassa asuville on autovälttämätön.Hytä lailla saaristonkin asukkaat pantu tiukolle ne ei ajakkaan ennään löpöllä. Jos rikas ostaa 1.50€ ja köyhä 1.50€ niin ei mielestäni oo oikein kulutukseta verottaminen ja jos vielä köyhä asuu perukassa ja rikas paraati paikalla,niin hällä ei oo matka kulujakaan. No rikas vuokraa hyvää hyvyttäään yhden asunnoistaa köyhälle. Seuraavaksi se kutsuu muut rikkaat ja paljon osakkeita omistavat kokouseen profesorin tielle.Köyhän vuokraan tuli jo nostopainetta DNA,sähkö,tontinvuora,lämmitys, jäte ja vesi. Sitten Me DEMARIT J.Ahonen kannattamme näitä herrojen optioita. Liittykää kakki työläiset herrojen ylös nostoon. Lilijuksen 33mil€ samat Vahaselle,Lehtomäelle lisää Arhinmäkeä ei saa myöskään unohtaa.LIISA Jaakonsaari sillekin myös.

KYLMÄNEN REIJO 31.12.2010 16:00

Veron ja naftan hinnankorotuksissa on se hyvä puoli, että jatkossa tiellä vastaantulijat ovat tuttuja, joita tarttee tervehtiä.

TIENHAARA ERKKI 31.12.2010 16:12

Pitänee harkita tupaöljyyn siirtymistä, on se toistasex vähän hal venpaa, joku älähtää kunnes joudut polttaineratsiaan, meillä on ollu dieselautoja pitkään, kertaakaan ei löpöjä ei ole tarkistel- tu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.